“Затягувати вже було небезпечно”: дружина Євгена Кота розкрила, які труднощі чекали на неї у пологовому

Відома пара українських танцюристів Євгена Кота та Наталії Татарінцевої нещодавно пізнали радощі батьківства. Проте у пологовому пройшло все не так гладко, як хотілося.

Нещодавно, родина Євген Кота та Наталії Татарінцевої поповнилося на одну маленьку дівчинку. Менш ніж два тижні тому, тренерка народила довгоочікувану донечку й наразі весь свій час вона присвячує їй. Проте, поки Леля спить, жінка може трохи відпочити та поділитися деталями свого материнства з підписниками.

У своєму Insragram, Наталя, попри всілякі забобони, активно показує доньку. Вона неймовірно щаслива, що така радість нарешті прийшла в їх родину, тож не може стримати емоцій. Проте, як виявилося, не все при пологах пройшло безхмарно.

Дружина Євгена Кота розповіла про труднощі під час пологів
Дружина Євгена Кота розповіла про труднощі під час пологів

За словами Наталі, пологи тривали цілих 14 годин. Більш того, вони могли тривати ще довше, і закінчитися фатально і для дитини, і для матері. Річ у тому, що фізіологічно, Татарінцева не може самостійно народити дитину, через клінічно вузький таз. Виявилося це лише під час потуг. Тому лікарі вирішили робите терміновий кесарів розтин, аби уникнути ускладнень у породіллі.

“Вагітність проходила, як по книжках, перейми почались на 41 тижні і тривали 14 годин; я дійшла до повного розкриття шийки, але голівка була ще далеко і майже три години лишалась на одному місці без просування, тому далі затягувати вже було небезпечно і для Лелі і для мене”, – написала Наталя.

Дружина Євгена Кота розповіла про труднощі під час пологів
Дружина Євгена Кота розповіла про труднощі під час пологів

Проте, зараз усе в нормі. Татарінцева рада, що змогла довіритися лікарям, які допомогли з’явитися на світ дитині. Після пологів, тренерка швидко прийшла до тями та вже за годину пила каву з молодим татусем. Наразі, жінка відновлюється та не може намилуватися на власну донечку, яку так довго чекала.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.