Замість парку розваг — справжнє будівництво: Анатолій Анатоліч здивував сюрпризом для сина на його 3-річчя

Важливо прислухатися до вподобань дітей. Український шоумен Анатолій Анатоліч використав це правило на практиці та зробив своєму синові досить нетиповий подарунок.

У сім’ї відомого українського телеведучого Анатолія Анатоліча пройшло грандіозне свято. Його маленький син Ніл відзначив своє 3-річчя. Звісно, шоумен не зміг би залишити свого спадкоємця без подарунка, але його вибір здивував усіх підписників.

У своєму Instagram, чоловік повідомив про важливу подію та ніжно привітав синочка. За словами Анатолія, він вже не може дочекатися коли зможе займатися з найменшим більш дорослими речами. Проте, чоловік цінує час, коли Ніл тільки починає досліджувати цей світ, тож не підганяє хлопчика.

“Ти дуже класний. Я чекаю на час, коли будемо читати з тобою Гаррі Поттера і ти вперше почуєш про Хогвордс. Чекаю коли вперше підеш зі мною на стадіон вболівати за Динамо. Чекаю коли пробіжиш зі мною свій перший забіг. А зараз насолоджуюсь як ти пізнаєш цей світ і відкриваєш в мені нові сторони і можливості”, – написав телеведучий.

Анатолій Анатоліч показав, який сюрприз підготував до 3-річчя сина
Анатолій Анатоліч показав, який сюрприз підготував до 3-річчя сина

Крім того, телеведучий підготував для Ніла особливий подарунок. Він повів сина не у цирк, не у парк розваг, або у дитячу кімнату, родина вирушила на справжнє будівництво, аби хлопчик зміг на власні очі побачити трактори та екскаватори у їх реальному масштабі. За словами Анатоліча, така техніка неабияк подобається синові.

“Коли малючку не потрібен парк розваг. Ніл дуже любить трактори, комбайни, екскаватори”, – повідомив чоловік.

Анатолій Анатоліч показав, який сюрприз підготував до 3-річчя сина
Анатолій Анатоліч показав, який сюрприз підготував до 3-річчя сина

Дуже добре, що батьки прислухаються до вподобань дітей. Й хоча, подарунок не коштував всіх грошей цього світу, Анатолічу вдалося здійснити маленьку мрію синочка. Тільки подивіться, з яким захватом Ніл роздивляється велику техніку, а як заліз у ківш екскаватора та грається в ньому. Для щастя багато не потрібно.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?