Хвора Лідія Таран за час карантину перестала бути сама собою: телеведуча змінилася до невпізнання

Лідія Таран, для якої поїздка на відпочинок стала шляхом на самоізоляцію, готується до повернення на роботу. Про це телеведуча розповіла на своїй сторінці у мережі.

Українська ведуча Лідія Таран зізналася, що самоізоляцію після відпочинку в Туреччині переживає доволі важко. Найскладніше для неї, як виявилося, це сидіти вдома у той час, коли її колеги працюють і перебувають у колективі. Через це вона навіть дивилася репортаж з інавгурації нового президента США Джо Байдена.

Ведуча зізналася, що між випусками проходить насичене життя, де кожен робить свою роботу і постійно щось трапляється. Лідія Таран трохи навіть поділилася з прихильниками моментами життя між випусками. Зокрема, вона розповіла що саме робить поки готується новий випуск новин і ефір. Саме за таким насиченим ритмом життя і сумує зірка “плюсів” під час вимушеної самоізоляції.

Лідія Таран відкрила закулісся випусків
Лідія Таран відкрила закулісся випусків

Проте не лише їй не вистачає телебачення, адже прихильники телеведучої теж сумують за нею і з нетерпінням чекають повернення Лідії Таран на роботу. За це ведуча окремо подякувала глядачам, зауваживши, що така увага їй дуже приємна.

Хоча така підвищена увага зіграла з Лідією Таран злий жарт. Не зовсім вдалим знімком ведуча поділилася у мережі, поцікавившись думкою прихильників.

Лідія Таран змінилася за час лікарняного
Лідія Таран змінилася за час лікарняного

Сама телезірка зізналася, що сидіти вдома їй набридло, попри те, що у новій квартирі ще багато роботи, але без улюбленої справи їй дуже важко. Тож Лідія Таран пообіцяла прихильниками повернутися на телебачення відразу після здачі тесту.

Аби трохи відволікти улюблену зірку від сумних думок, прихильники попросили її показати улюблене взуття на підборах. Але тут виявилося кілька моментів. По-перше, Лідія Таран у повсякденному житті не носить підбори.

Лідія Таран розповіла про стосунки з підборами
Лідія Таран розповіла про стосунки з підборами

Вона зізналася, що їй не дуже зручно на них ходити. А по-друге. все її красиве взуття на підборах залишилося на роботі. Адже саме там зірка “плюсів” їх носить.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".