Попросила не нявкати на свого чоловіка: Ольга Мартиновська розповіла про те, як Іван Кобець виїхав з України

Сьогодні більшість українців намагаються бути корисними власній державі. Тому до людей, які виїжджають з України, часто виникають питання. Не оминули вони й колишнього чоловіка Ольги Мартиновської.

Чим красивішою та успішнішою є жінка, тим більше уваги прикуто до її особистого життя. Тому аудиторія кулінарки та популярної судді “МастерШеф” Ольги Мартиновської завжди зацікавлено слідкує за її соціальними мережами. Здебільшого жінка ділиться моментами повсякденного життя з донькою, роботою на проєкті та кулінарними дописами. Але цього разу Мартиновська вирішила згадати про колишнього.

Ольга Мартиновська зі своїм колишнім чоловіком Іваном Кобцем
Ольга Мартиновська зі своїм колишнім чоловіком Іваном Кобцем

У новій публікації Ольга стала на захист чоловіка та відповіла усім, хто критикував Івана Кобця за виїзд з України. Кулінарка наголосила, що в Португалії її колишній живе з 2018 року. Він не лише збудував там кар’єру, але й завів нові стосунки. Але попри насичений графік та сім’ю в Лісабоні Іван також знаходить час для своєї доньки Віри. Саме одній із таких зустрічей Мартиновська й присвятила свій допис.

Ольга давно мріяла відправити доньку в дитячий табір для серфінгістів. Хоча правилами там обмежується присутність батьків, відпускати доньку саму в іншу країну кулінарка не хотіла. Тому вона домовилася з директором табору про перенесення завдатку на літо 2024 року. І хоча Мартиновська через знімання “МастерШеф” та іншу зайнятість знову не змогла поїхати, вона не відкладала табір повторно, а домовилася з Іваном.

Донька Ольги Мартиновської Віра в дитячому таборі для серфінгу
Донька Ольги Мартиновської Віра в дитячому таборі для серфінгу

Віра провела с батьком місяць, а потім відправилася в табір. Ольга зізнається, що за цей період мало спілкувалася з донькою, бо вона обожнювала табір та намагалася якомога менше часу проводити з телефоном. Віра навіть не хотіла їхати додому, настільки їй все сподобалося. Тому наступного року Мартиновська знову планує такий відпочинок.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.