Олег Винник розірвав багаторічні стосунки та поставив крапку: дружина прийняла це, не коментуючи

Стало відомо, що Олег Винник поставив крапку у багаторічних стосунках. Його дружина Таїсія Сватко прийняла це рішення, не коментуючи. Деталі в матеріалі.

Кар’єра Олега Винника довгий час вважалася в Україні феноменальною. Співаку вдалося у надзвичайно короткі строки зійти на Олімп українського шоу-бізнесу. Зокрема, Оля Полякова якось говорила, що вперше побачивши артиста, хоча і розуміла його неймовірні перспективи, але навіть не думала, що його успіх буде настільки блискавичним.

Сергій Кузін вже відкрито говорив про те, що нібито у Олега нічого не вийде і програв. Зараз радіоведучий впевнений, що цьому тріумфу Олег завдячує своєму продюсеру та хрещеному батьку Олександру Горбенко, який тоді взявся його просувати.

Олег Винник розповів про свої стосунки з Олександром Горбенком

50-річний Олег Винник уперше з'явився на публіці у Берліні
Олег Винник розповів про свої стосунки з Олександром Горбенком

Але для співака ця епоха насправді закінчилася. Минулого року стало відомо, що Олег Винник та Олександр більше не співпрацюють. За неофіційною версією, причиною став святковий образ життя артиста.

Чоловіки не розповідають про те, що саме між ними сталося. Однак, Олександр Горбенко навіть не віддав артисту його особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Також подейкують, що ведеться боротьба за право на виконання пісні.

Олег Винник залишився повністю без команди. Минулого року він зізнався, що дуже хоче повернутися на сцену, але це буде займати час, так як йому необхідно набрати нових людей та налаштувати усю систему самостійно.

З Олександром Горбенко вони не тільки розірвали контракт, але сильно посварилися. Хоча чоловіків об’єднує багаторічна дружба, зараз вони не спілкуються. А продюсер навіть дозволив собі посміятися з повелителя вовчиць публічно та опублікував у блозі Винника пародію на Олега. Це дуже не сподобалося шанувальникам співака, через що Горбенко швидко видалив даний ролик. Втім, стає зрозуміло, що примирення навряд відбудеться.

Тим паче, що Олег продовжує перебувати в Берліні, де жив багато років.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?