Мішина, Кароль, Лорак та інші зіркові дівчата, які наслідують стиль одна в одної

Зірки інколи бувають так схожі за своїм типажем, а з розвитком пластичної хірургії модні обличчя перетворилися геть на близнюків.

Кожен представник шоу-бізнесу прагне бути індивідуальністю. Та часто буває так, що стиль двох різних зірок виявляється досить схожим за рядом елементів. У мережі навіть жартують, що сучасні знаменитості ходять до одного пластичного хірурга.

Редакція “Сенсації” знайшла дуже схожих дівчат, які за своїм типажем сміливо можуть претендувати на звання близнючок.

Ерика Герцег та Аліна Гросу

Стильні молоді білявки мають українське коріння. Ерика – з Закарпаття, а Аліна – з Чернівців. Дівчата змінили свій колір волосся, ставши білявками. Обидві доклали багато зусиль, аби стати знаменитими та обидві поїхати здобувати славу закордоном: Гросу у Росії, а Герцег у Казахстані. Дівчата, ви точно не сестри?

Ерика Герцег та Аліна Гросу

Ані Лорак та Ксенія Мішина

Поп-діву наслідує не одна фанатка, а зірка Ксенії Мішиної тільки починає сяяти. Співачка давно підкорила сцену та слухачів своїм розкішним каштановим волоссям та фірмовими родимками на підборідді.

Ксенія ж стала цікава глядачеві після появи на шоу “Холостячка”. Жінка має довге доглянуте волосся та шикарні зовнішні дані, які дозволяють їй перевтілюватися у добрих та поганих героїнь.

Ані Лорак та Ксенія Мішина

Цікаво, чи сама Ксенія побачила таку дивовижну схожіть типажів?

Тіна Кароль та Надя Дорофєєва

А як вам такий збіг? У новому сезоні шоу “Голос країни” стилісти зробили Надю максимально схожую на Тіну. У такому образі білявка починала тільки освоювати ази тренерської місії. Прихильників здивувало таке рішення команди проекту. Проте, навіть в такому стилі Надя лишилася особистістю.

Тіна Кароль та Надя Дорофєєва

Навмисно чи ні був створений такий образ – достеменно ніхто не знає, проте, Дорфєєвій дуже личить білявий колір волосся. Тіну ж, все одно не затьмарити.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".