“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Чи можна вважати Альону Вінницьку реалізованою жінкою? Багато хто відповість ствердно, оскільки її кар’єра є прикладом успіху, який доступний лише одиницям. Спроби пробитися на велику сцену Вінницька робила ще в 90-х. Але тільки учасницею популярного українського гурту “ВІА Гра” вона прокинулася справжньою знаменитістю.

У 2003 році Альона вирішила почати сольну кар’єру. Саме тоді сформувався новий склад колективу, який багато шанувальників й досі вважають золотим — Надія Грановська, Анна Сєдокова та Віра Брежнєва. Але попри подальший успіх гурту рішення піти з “ВІА Гри” не стало для Вінницької помилкою. Її сольна кар’єра склалася дуже успішно.

Як самостійна співачка Альона регулярно потрапляла у десятку найкращих в українських чартах, а у 2008 році одразу декілька разів посідала першу сходинку. А от особисте життя у Вінницької часто було нестабільним. Хоча зі своїм чоловіком Сергієм Большим вони разом понад 30 років, у стосунках пари певний період була криза.

Альона Вінницька зі своїм чоловіком Сергієм Большим
Альона Вінницька зі своїм чоловіком Сергієм Большим

Також Альона важко переживала зниження своєї популярності. Через це у неї почалася депресія, що змусило співачку звернутися до спеціалістів за допомогою. Але ці періоди артистка пережила гідно та відкрила себе шанувальникам з нової сторони — як ведуча. Але чи можна вважати це достатнім для самореалізації?

Під час інтерв’ю Слава Дьомін зачитав цитату Вінницької, яку артистка сказала 7 років тому. У ній вона зазначала, що хоче повністю реалізуватися, як жінка, а тому планує народити. До появи дитини вона умовно ставилася, як до свого наступного проєкту. Але й досі Вінницька не стала мамою, а її погляди за останні роки дещо змінилися.

Сьогодні Альона не готова так само категорично висловлюватися про реалізованість жінки без дитини. Одночасно з цим співачка зізнається, що боїться залишитися без дітей. Але стати мамою вона готова лише народжуючи. Усиновлення для Вінницької зараз не є прийнятним варіантом, бо вона відчуває, що неготова полюбити таку дитину, а це важливо.

Альона Вінницька на інтерв'ю у Слави Дьоміна
Альона Вінницька на інтерв’ю у Слави Дьоміна

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.