“Світ не знає картоплі”: донька Міші Кацуріна вирішила показати Наді Дорофєєвій, як потрібно писати пісні

Пісні Наді Дорофєєвої — це справжні хіти, які збирають мільйони прослуховувань. Та, здається, донька Міші Кацуріна Олександра знає, як можна зробити їх ще кращими.

Свого часу Надя Дорофєєва відмовилася продовжувати неймовірно успішний проєкт “Время и Стекло”, бо не бачила перспектив для його зростання. Співачка завжди хотіла розвиватися, рухатися вперед, а тому почала сольну кар’єру. Сьогодні ми можемо чітко побачити, що це рішення було правильним, оскільки її треки демонструють неймовірну популярність на різноманітних музичних майданчиках.

Наприклад, кліп до пісні “Щоб не було”, в якому вона знялася разом зі своїм коханим Мішею Кацуріним, нещодавно перетнув позначку в 30 мільйонів переглядів, що серед українськомовних пісень є одним з найкращих результатів. Але цього разу Дорофєєва вирішила розповісти про трек “Хартбіт”. І не про 4 мільйони переглядів, а про цікаве переосмислення тексту донькою Міші Кацуріна.

Надя Дорофєєва показала таланти доньки Міші Кацуріна Олександри
Надя Дорофєєва показала таланти доньки Міші Кацуріна Олександри

Батько Олександри вирішив пограти на гітарі та заспівати нову пісню Наді. Але дитині рядки про долоні, які не мають меж, не дуже сподобалися. Тому вона запропонувала власний погляд на те, як потрібно писати якісні тексти:

“Світ не знає картоплі,

а я сиджу і їм її на балконі”

Можливо, саме це спонукало Дорофєєву почати чистити картоплю, щоб світ про неї дізнався. А щоб співачці не було нудно, Олександра читала їй про містера Подушку.

Познайомивши світ з картоплею та весело провівши час з дітьми, Надя вирішила відпочити разом з Мішею за переглядом фільму. Вони зручно вмостилися о 18:45, а вже за 2 хвилини кіно для Кацуріна закінчилося — він заснув. Ця ситуація дуже розвеселила співачку, тому вона вирішила поділитися нею з підписниками. А Міша вирішив дотепно відповісти на допис коханої: “просто потребував антракту”.

Надя Дорофєєва показала, як Міша Кацурін дивиться з нею фільм
Надя Дорофєєва показала, як Міша Кацурін дивиться з нею фільм

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?