“Завжди приваблювала”: Наталія Могилевська розповіла, як підкорила серце Чалого, Долініна та інших обранців

Відома українська артистка Наталія Могилевська має досить бурхливе особисте життя. Виявляється, у зірки є власні секрети спілкування з протилежною статтю.

Ні для кого не секрет, що народна артистка України Наталія Могилевська не обділена увагою від чоловіків. Виявляється, що у зірки є спеціальні хитрощі, аби приваблювати представників протилежної статі, якими з задоволенням поділилася зі своїми підписниками.

Наразі, Наталія перебуває на сімейному відпочинку. Родина насолоджується сонечком та прохолодною водичкою. Крім того, артистка має навички, які передає названим донечкам. Ще з дитинства Могилевська знала, як привернути увагу хлопців, тож вирішила навчити цьому трюку й свою старшу доньку.

“Заїхали на день в Одесу. Навчила старшу стрибати спиною в басейн. Завжди приваблювала хлопчиків на це… Пишіть, хто так вміє?”, – підписала допис співачка.

Наталія Могилевська розкрила секрет приваблення чоловіків
Наталія Могилевська розкрила секрет приваблення чоловіків

Мала швидко втямила, що до чого й показала приклад для всіх охочих навчитися такого трюку. На одному відео Наталія показує, як Софія вправно виконує стрибок у басейн. Наталія відчуває неймовірну гордість за себе та своїх підопічний, які дивують її своїми здібностями кожного дня.

Наталія Могилевська розкрила секрет приваблення чоловіків
Наталія Могилевська розкрила секрет приваблення чоловіків

Крім того, вона показала, як подорослішала її молодша донечка Мішель. Дівчинка нещодавно відмітила свій 4 день народження, проте вже показує задатки самостійності. Наталія насолоджується материнством та старається передати дочкам все що знає про це життя. Тому, жінка дуже тішиться, коли її маленькі принцеси дослухаються до її порад.

“Мі-мі-мі… моя самостійна Принцеса. Взяла “телефон”, окуляри і йде на смачний сніданок. Всім доброго тихого ранку…”, – написала артистка.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.