“Не можу повірити”. Міка Ньютон показала, як годує крихітного малюка: пологи були більше року тому

Через багато років після еміграції до Сполучених Штатів Америки Міка Ньютон показала, як годує крихітного малюка. Виявляється, пологи були більше року тому.

Популярна українська співачка Міка Ньютон приїхала до Сполучених Штатів Америки 10 років тому. Здавалося, що у артистки влаштована кар’єра, хороші доходи і все добре, однак вона вирішила послідувати за своєю американською мрією. Відомим музикантом там вона не стала, однак знайшла собі і роботу і кохання.

Зараз Міка Ньютон працює акторкою реклам, продовжує займатися творчістю, а також насолоджується шлюбом зі своїм чоловіком Крісом. Спільних дітей у пари поки що немає, і власне народити їх можливості не було: Міка довго лікувалася від онкології, а потім ще 5 років уважно слідкувала за станом здоров’я через високу імовірність ремісії.

Міка Ньютон показала, як з чоловіком годує маленьку дитину

Міка Ньютон вперше показала малюка та поділилася почуттями
Міка Ньютон показала, як з чоловіком годує маленьку дитину

Шанувальники творчості артистки уважно слідкують за її особистим життям, а вона в свою чергу розповідає у власному блозі в соціальній мережі Instagram про те, як все складається. Зокрема, нещодавно вона замилувала публіку кадрами, на яких показала, як годує сина близької подруги.

Варто відзначити, що вже вперше ділиться знімками з ним, і постійно няньчиться з хлопчиком, ніби демонструє своє бажання також колись стати матір’ю. Примітно, що Міка Ньютон ніколи не говорить на публіку про те, чи планує поповнення в сім’ї, і якою бачить свою родину в майбутньому. Але як мінімум поміинл, що вони з чоловіком прекрасно справляються з малечею.

Міка Ньютон показала, як з чоловіком годує маленьку дитину

Нагадуємо, що востаннє Міка була в Україні 3 роки тому. Зазвичай, вона приїжджала набагато частіше, однак, після останніх новин зірка поки що обирає знаходитися в штатах та не ризикувати.

Також відмітимо, що часто супроводжував її у ці поїздки і також добре знайомий з Україною і тим, що відбувається в країні зараз. Він неодноразово висловлював свою підтримку та бажання, щоб Батьківщина його благовірної отримала перемогу.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.