Почуття стилю у них сімейне: 43-річна Лілія Ребрик показала спільне фото з мамою в однакових костюмах

На українському телебаченні є багато красивих ведучих. Але Лілія Ребрик вирізняється серед них особливою вишуканістю. Таким хорошим почуттям стилю зірка багато в чому зобов'язана своїй чудовій мамі.

День народження мами Віри Тодорюк є для Лілії Ребрик одним з найважливіших днів. Ведуча щоразу публікує дуже ніжні привітання для неї. Цьогоріч Лілія вирішила також вирішила потішити підписників спільними фото. Ребрик зазначає, що за кожним з них є власна історія, згадуючи яки вони відчувають тепло у серці. Лілія хоче, щоб таких моментів у їхньому житті було ще дуже багато, а ми приєднуємося до привітань та бажаємо пані Вірі довголіття.

На спільних фото, опублікованих телеведучою, можна побачити, що їх мама має прекрасний стиль. Стильні вбрання, елегантні сукні, завжди щира та красива посмішка. Віра демонструє, що є не просто чудовою мамою та прекрасною бабусею, а ще й дуже красивою та стильною жінкою. На одній зі світлин ведучу та маму можна помітити в однакових костюмах. Але свою індивідуальність жінки вирішили продемонструвати у виборі різних кольорів.

Лілія Ребрик привітала маму з днем народження та показала її стильні образи
Лілія Ребрик привітала маму з днем народження та показала її стильні образи

До слова, своїм високим інтелектом Лілія також зобов’язана матусі. Віра Тодорюк вже багато років працює педагогом. З дитинства вона прищеплювала донці любов до саморозвитку та знань. Тому навіть сьогодні телеведуча обожнює вивчати нове та вдосконалюватися.

Лілія неодноразово зазначала, що її мама для неї також є найкращою подругою. Телеведуча вдячна пані Вірі за те, що в 16 вона могла відчувати себе дорослою, а зараз має можливість побути дитиною. У вихованні доньок Ребрик багато в чому бере приклад зі своєї мами.

Лілія Ребрик показала фото своєї мами у її день народження
Лілія Ребрик показала фото своєї мами у її день народження

Нагадаємо, що у шлюбі з танцюристом та хореографом Андрієм Диким телеведуча народила Діану, Поліну та Аделіну. Родина Ребрик для багатьох шанувальників є прикладом того, якою повинна бути справжня сім’я, побудована на щирій любові та взаємній підтримці.

Схожі статті

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.