“Будемо ділити між дітьми”: Міша Кацурін поруч з 34-річною Надею Дорофєєвою розповів про народження дитини

Безліч шанувальників Дорофєєвої та підписників Кацуріна мріють про появу в них дитини. І, схоже, Міша має достатньо сил та бажання опікуватися ще однією дитиною.

Діти — це найцінніше у нашому житті. Напевно, ніхто інший не здатен викликати в нас такі ж чисті й світлі почуття, сповнені доброти та щирості. Але найкраще їх можна усвідомити лише ставши батьками. Багатьом хотілося б побачити поповнення в одній з найкрасивіших пар українського шоубізнесу Міші Кацуріного та Наді Дорофєєвої.

Про це пишуть не лише фанати, а навіть колеги співачки по сцені. І хоча наразі закохані не планують вагітності, вже зараз у їхній сім’ї є двоє прекрасних дітей від першого шлюбу Міші з Дашею Кацуріною. Надя регулярно проводить час з Іваном та Олександрою. Вони чудово ладнають і співачка може краще зрозуміти, що означає бути мамою.

“Хочемо поповнення великої сім’ї”, — прокоментував один з дописів Кацуріна Позитив

Міша Кацурін привітав сина Івана з днем народження
Міша Кацурін привітав сина Івана з днем народження

Свій пост Міша присвятив третьому дню народженню Івана. Ресторатор розповів про власні почуття та одночасно висловив здивування ним. Здавалося б, як можна розділити між дітьми наявний ресурс кохання, коли в родині з’являється поповнення? Та насправді його не треба ділити. Цей ресурс є досить гнучким та завжди може збільшитися.

Можливо, це є натяком на готовність до третьої дитини. Зараз Дорофєєва активно працює над новим альбомом. Раніше зірка зазначала, що для материнства їй потрібно буде взяти паузу у кар’єрі. Можливо, після закінчення цього масштабного проєкту вона візьметься за найбільший та найважливіший у житті — народження дитини?

Надя Дорофєєва працює над власним сольним альбомом
Надя Дорофєєва працює над власним сольним альбомом

Звісно, багато шанувальників хотіли б побачити Надю у ролі мами. Але співачка правильно підходить до цього важливого питання. Вона не хоче, щоб дитина була для неї однією із важливих складових життя, а хоче віддати малюку себе повністю. Тому коли Дорофєєва поставить творчість на паузу, можна буде очікувати поповнення.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.