Ольга Сумська показала рідкісні фото з донькою копією Борисюка: а чим зайнята старша Тоня Паперна у Москві

Актриса Ольга Сумська показала свою молодшу доньку від Віталія Борисюка, яка перебуває з батьками у Києві. А що відомо про старшу доньку знаменитості - Антоніну Паперну?

У актриси Ольги Сумської двоє дорослих доньок – старша Антоніна народилася у першому шлюбі з актором Євгеном Паперним. Шлюб тривав чотири роки, а потім актриса пішла до молодого актора Віталія Борисюка, у шлюбі з яким з’явилася друга дочка Ганна. Обидві дівчинки пішли стопами своїх батьків і теж стали актрисами. 22-річна Анна знаходиться поряд з батьками в Україні та грає з мамою та татом в одному театрі. Нещодавно Ольга Сумська поділилася фотографією, на якій позувала разом із донькою від другого чоловіка, яка неймовірно схожа свого батька – Віталія Борисюка.

Ольга Сумська показала рідкісне фото із дочкою
Ольга Сумська показала рідкісне фото із дочкою

Щодо старшої Антоніни, то ще до початку війни дочка Сумської виїхала до Москви, де намагалася збудувати кар’єру. Там акторка познайомилася з російським актором Володимиром Ягличем, з яким почала жити у цивільному шлюбі. Згодом у сім’ї один за одним з’явилися діти. За цей час Тоня вже встигла снятися у пару фільмах і завела свій власний блог в Інстаграм, де докладно розповідала про життя.

Ольга Сумська показала рідкісне фото із дочкою
Ольга Сумська показала рідкісне фото із дочкою

Перед початком війни дочка Сумська залишалася в Москві. На початку 2022 року Антоніна Паперна закрила свої сторінки у соціальних мережах і просто зникла. Знаменитій мамі – Ользі Сумській довелося виправдовувати доньку. Актриса зізнавалася, що Тоня дуже переживає за Україну, але не може відкрито висловлювати свою позицію, оскільки дуже боїться за дітей.

Однак, через деякий час Паперна почала виходити у світ. Спочатку дочка Сумської з’явилася на червоній доріжці на прем’єрі фільму, потім її бачили на тусовці, присвяченій дню народження подруги.

Антоніна Паперна з чоловіком у Москві

А нещодавно Тоня похвалилася, що знялася у новому серіалі, де виконала одну із ключових ролей. Знаменита мама не стала коментувати новину.

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі
Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.