Екс-холостячка Ксенія Мішина розповіла про свою найбільшу любов: це не Еллерт і навіть не син

Ксенія Мішина розповіла про зміни, які відбулися у ній за час участі у проекті "Холостячка". І йдеться не лише про зустріч з Олександром Еллертом.

Акторка і екс-холостячка Ксенія Мішина зізналася, що проект “Холостячка” дав їй більше, ніж розуміння себе та коханий чоловік поруч. Хоча під час зйомок вона дізналася про себе багато нового і відкрила нові інтереси і улюблені можливості проведення часу.

Для дівчини справжнім відкриттям стала Україна. Акторка зізналася, що на зйомках проекту під час зміни локацій, вона багато фотографувала, адже була вражена красою своєї країни. Для Ксенії Мішиної це був перший досвід таких довгих подорожей і, звичайно, нові емоції.

Зірка “Кріпосної” зізналася, що до зйомок проекту вони з сином ніколи не були в Карпатах, у які, до речі, акторка по-справжньому закохалася. Гори стали для Ксенії Мішиної куточком спокою, величі, гармонії та поваги. Саме після цього акторка прийняла рішення про те, щоб показати Україну своєму синові Платону.

Першим пунктом подорожі стала Одеса, куди Ксенія Мішина відправилася з рідними чоловіками. І, як здається самій зірці, її син вже почав любити Україну. У неї в планах ще багато міст і місць і зірка впевнена. що у неї все вийде, адже поруч з нею завжди її рідні чоловік, син і донька чоловіка.

Ксенія Мішина зі змією
Ксенія Мішина зі змією

Разом з тим Ксенія Мішина зізналася, що поки що їм важко змусити себе вибратися з готелю і вирушити досліджувати місто. Насправді саму Одесу вони лише почали вивчати.

Під час відпочинку з’ясувалося, що зірка серіалу “Кріпосна” боїться змій. І, хоча, вона про це не говорила, по її обличчю було видно, що дівчина не може розслабитися у присутності плазуна.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".