“Ну тут без варіантів”: Леся Нікітюк отримала від Олі Полякової пропозицію, від якої важко відмовитися

Відома ведуча Леся Нікітюк бачить себе в якості майбутньої Хрещеної Матері. Але для кого саме, ще не вирішила. Те, якою кумою вона себе уявляє, презентувала і показала всім на відео.

Українська телеведуча, журналістка, акторка, блогерка Леся Нікітюк вирішила презентувати себе в якості Хрещеної матері і показати, якою б вона могла б бути. Зірка уявляє себе крутою кумою у стильному, діловому та строгому брючному помаранчевому костюмі. А ще з вузькими яскравими помаранчевими туфлями. На її піджаку зроблені шикарні збірки з тканини, що загалом робить вигляд Лесі Нікітюк просто приголомшливим.

Оля Полякова зізналася, що хоче запропонувати Лесі Нікітюк
Оля Полякова зізналася, що хоче запропонувати Лесі Нікітюк

У своїх підписників зірка вирішила поцікавитися, кого б з українського шоу-бізнесу вони б хотіли бачити в якості куми. І таким чином, почути побажання і уподобання людей щодо того, хто з цього сегменту бізнесу їм імпонує найбільше. На питання Лесі Нікітюк найпершою відгукнулися не фанати, а знаменита українська актриса, співачка, блогерка і телеведуча Оля Полякова. Вона відповіла Нікітюк, що хотіла б бачити в якості куми її саму.

Як відомо, Оля Полякова дуже сильно дружить з телеведучою та журналісткою Машою Єфросиніною. Разом вони навіть запустили проєкт на YouTube “Дорослі дівчата”. Можливо, що у Олі Полякової зароджується ще й нова публічна дружба з Лесею Нікітюк, але про це ще ніхто нічого не знає.

 

У коментарях до посту Лесі Нікітюк читачі написали, що вона дуже розкішна жінка і нею захоплюються чимало жінок і чоловіків. Бачити в якості куми підписники зірки хотіли б її саму. Утім є й інші варіанти: Сергій Притула (друг Нікітюк) та Ірина Горова (музична продюсерка та співзасновниця продюсерського центру). За Сергія Притулу писало чимало жінок. Невідомо, чи вони б для себе хотіли мати його в якості знайомого чи дійсно Хрещеним Батьком для дитини.

Є у Лесі Нікітюк фанати, які б саме з українського шоу-бізнесу нікого б не хотіли бачити в якості Хрещених батьків для своїх дітей. Причина — бо вони такі всі ділові та зайняті, що діти б бачили їх лише по телевізору. Знайшлося чимало і тих, хто питав, а чи дійсно сама Нікітюк уже б, хоч завтра, погодилася стати кумою для їхніх родин.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.