Вже розпродає свій дорогий одяг: де насправді знаходиться Надія Мейхер, чоловік якої працює в Москві

У Мережі вперше за довгий час з'явилася Надія Мейхер, яка активно розпродує свій гламурний одяг за кордоном. У якій країні зараз українська співачка?

Ще задовго до початку війни, окрім сольної кар’єри, співачка Надія Мейхер, яку називали найяскравішою учасницею гурту “ВІА-Гра”, заснувала свій власний бренд одягу під назвою Meiher by Meiher. 2019 року зірка вже представила свою першу колекцію на Fashion Day в Одесі, а також відкрила бутіки в Києві, а потім і в інших містах Європи. З того часу артистка стала представлятися дизайнером. До 2022 року Мейхер активно займалася розвитком свого нового бізнесу і допомагав їй у цьому її чоловік – російський бізнесмен Михайло Уржумцев, який побудував найбільший у Росії фешн-ретейлер і є генеральним директором Melon Fashion Group.

Надія Мейхер з чоловіком-росіянином
Надія Мейхер з чоловіком-росіянином

Коли почалася війна в Україні, Надія ще якийсь час з’являлася в Мережі, проте за кілька місяців закрила сторінки і зникла. Шанувальники запитували – куди ж поділася Мейхер? Багато хто припускав, що Надя разом із молодшими дочками переїхала до чоловіка до Росії, хтось припускав, що артистка перебуває в Італії, а блогер Богдан Беспалов, посилаючись на власні джерела, повідомив, що знаменитість живе в одній країні з Олегом Винником у Німеччині і перебуває у дуже сильній депресії, тому не висловлюється про війну.

Куди зникла Надя Мейхер
Куди зникла Надя Мейхер

Однак невдовзі Надя знову з’явилася у Мережі. На сторінці її бренду одягу стала з’являтися реклама, де моделлю виступила сама Мейхер. У геолокації було зазначено такі країни як Іспанія, Італія, Німеччина і навіть Україна. А нещодавно Надія Мейхер оприлюднила відео із позначкою Греція.

Демонструючи одяг зі своїх колекцій, артистка зазначила, що зараз він продається зі знижкою в 40% і всі питання щодо придбання просила задавати йому в особисті повідомлення в Дірект.

Надія Мейхер показала, як розпродає свій дорогий одяг
Надія Мейхер показала, як розпродає свій дорогий одяг

Чи веде сторінку сама Мейхер, чи це роблять її помічники, не відомо. А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 9 випуск від 19.10.2024: хто покинув шоу – “Почала віднєкуватись”

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14 у 9 випуску. Який з учасників на цей раз не зміг приємно вразити суддів та попрощався з можливістю дійти до фіналу?

Так ось, скільки коштує його посмішка: 31-річний Alekseev назвав реальну суму своїх вінірів

Микита Alekseev кілька років тому зробив собі вініри, тож тепер його посмішку видно здалеку, адже зуби вийшли занадто білосніжними - скільки співак витратив на це задоволення?

Вся сімʼя в зборі: Тоня Матвієнко влаштувала відпочинок для чоловіка й доньки прямо в горах

Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян і їхня 8-річна донька Ніна показались серед гір на спільному відпочинку - куди на цей раз відправилась зіркова родина?

“Це все піар-хід”: у Мережі викрили всю правду про новий роман Лесі Нікітюк – несправжній

Нещодавно Леся Нікітюк оголосила про свій роман із Дмитром Бабчуком, але не всі "зацінили" її нового коханого - чи дійсно це справжні стосунки чи все напоказ?

23 роки про нього ні слуху ні духу: чому Наталія Бучинська приховує свого чоловіка

Наталія Бачинська вже більше 20 років проживає у шлюбі з Олександр, але про нього не говорить та навіть не показує ніде - чому співачка приховує його від публіки?

Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко? Зробив дитину, але не зробив щасливою

Тоня Матвієнко неодноразово розповідала про свій шлюб з Арсеном Мірзояном, але мало говорила про колишнього, від якого в 16 народила первістка.