Бачив би провідник УЗ: 39-річна співачка Тіна Кароль показала, що витворяє на полицях у вагоні купе

Знаменита 39-річна співачка Тіна Кароль досягла неабиякого результату займаючись різними гімнастичними вправами. Вона показала, як тепер виглядає її фігура.

Українська співачка та авторка пісень Тіна Кароль показала, що витворяє на полицях у вагоні купе під час своїх подорожей із міста в місто. Було б дуже смішно, якби в цей момент її “застукав” провідник “Укрзалізниці”. Тіна Кароль, як справжня гімнастка, а полиці для відпочинку подорожуючих використала, як інвентар для вправ у спортивній залі. І хто б міг подумати, що десь там у сусідньому викупленому купе їде одна з найвідоміших зірок України, яка вилазить на полиці і робить між ними різні гімнастичні вправи.

Перше, чим займається зірка в такому одиночному купе, так це підтягуванням, розтяжкою для ніг, зміцненням і підтримуванням свого пресу на животику. З останнього — нині у Тіни Кароль дуже гарний м`язистий животик. А от з самого початку її кар’єри у неї був невеличкий “животик-пузіко”, який вона ніколи не приховувала. Навпаки, навіть відкрито показувала його під час зйомок у кліпах. Так було в одному з найвідоміших і найстаріших її кліпів, а саме до пісні “Пупсик”.

Тіна Кароль показала, чим займається в купе "Укрзалізниці"
Тіна Кароль показала, чим займається в купе Укрзалізниці

Нині співачка явно пишається собою, своїм тілом і тим, що вона активно займається спортом і може підтримувати свою фігуру на “висоті”. Світлини того, як вона робить вправи у купе вагону вона виклала в своїй stories у соцмережі Instagram. Фізичні вправи зіркова співачка робила у чорних облягаючих лосинах і короткому чорному топі. Це надало можливість всім оцінити теперішній дуже крутий стан фігури Тіни Кароль.

З відео також помітно, що знаменитість прокидається досить рано і змушена шукати і віднаходити час для занять спортом. Імовірніше всього, тому і робить це у вагоні купе під час своїх поїздок, бо на звичайний спортзал часу вистачає не завжди. А вправи необхідно робити кожен день!

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?