Були улюбленими кумами, стали мовчазними ворогами: що відбулося між Лілією Подкопаєвою та Ані Лорак?

Що відбулося між Лілією Подкопаєвою та Ані Лорак? Гімнастка завжди усіма силами захищала свою близьку подругу, але в якийсь момент все змінилося.

І зовсім не важко здогадатися, що саме пішло не так. Ще 2021-у Лілія Подкопаєва та Ані Лорак ділилися своїми позитивними емоціями, дружбою, міцним зв’язком. Здавалося, що їм взагалі немає чого ділити. Кароліна похрестила дитину Лілії і була не поганою хрещеною матір’ю.

Між ними була величезна відстань, а тому можливість посваритися представлялася не так вже й часто. Власне, знаменитості обійшлися без слів.

Що відбулося між Лілією Подкопаєвою та Ані Лорак?

Чи спілкується Лілія Подкопаєва з Ані Лорак
Лілія Подкопаєва розповіла про свій конфлікт з Ані Лорак

Деякі конфлікти розгортаються довжелезним мовчанням та тишею. Так сталося в історії дружби гімнастки та співачки. Численні фотографії разом, безкінечні спільні пости, зізнання у почуттях на дні народження, спільні свята, дорогі подарунки, — усе це залишилося позаду після 24 лютого.

Не тільки уся Україна чекала, що Кароліна визнає власну помилку, а також заявить про свою позицію, в які підтримує Батьківщину, цього чекала її кума Лілія. Подкопаєва ніколи не дозволяла собі засуджувати подругу. Вона пропускала, що у артистки може бути інше ставлення і інше світобачення.

Та коли розгорнулася величезна трагедія, гімнастка була вельми твердою у своїх думках та виборі. І вона очікувала, що її кума також підтримує Батьківщину. Натомість, Кароліна спочатку мовчала, а потім взагалі зникла з інформаційного простору, видаливши особисту сторінку в соціальній мережі Instagram.

Вони ні слова не сказали одне одному, але Кароліна зрозуміла Подкопаєву без слів і нічого їй більше не писала. Так само Подкопаєва більше не проявила інтересу до зірки. Так стосунки двох подруг закінчилися у повній тиші.

Цілком можливо, що колись вони обговорять ситуацію, яка склалася між ними. Але правда в тому, що та велика частина шанувальників, яка побачила Ані Лорак її непослідовність та вибір, все ж таки відвернулися від неї 2 роки тому. Серед них виявилася і Подкопаєва. І потенційно ситуація не обіцяє стати кращою.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.