“Люблю молодих”: 54-річна співачка Ірина Білик поруч з красивими парубками розповіла про свої уподобання

Ірина Білик завжди мала дуже хороший смак. Це стосується стилю в одязі, музики та, звісно, чоловіків. І свою любов співачка готова дарувати навіть тим, хто значно молодший за неї.

Ірина Білик є однією з найзнаковіших персон українського шоубізнесу. Вона зробила багато не тільки для культурного розвитку нашої країни, як співачка, а також відкрили дорогу до слави для багатьох відомих артистів. Зокрема, свою вдячність Ірині висловлювала Аліна Гросу, якій Білик написала її перші хіти — “Бджілка” та “Рушничок”. Гросу зізнається, що ні одна з перемог на десятках конкурсів не дала їй стільки ж, як одна зустріч з Іриною.

Ірина Білик показала, яких молодих виконавців вона обожнює
Ірина Білик показала, яких молодих виконавців вона обожнює

Молодих артистів співачка продовжує підтримувати й сьогодні. Нещодавно вона показала спільні фото з новим поколінням зірок, яких вважає неймовірно талановитими. Серед них відзначилися красуня Христина Соловій та не менш прекрасна Маша Кондратенко. Також Ірина обожнює Алєксєєва та молодого співака Сергія Мироненка, який зараз дуже стрімко нарощує популярність. Разом з ними Білик виступила на сцені артпростору V’YAVA.

Серед молодих та красивих також знайшлося місце Дмитру Коляденку. На початку нульових вони з Іриною були однією з найкрасивіших пар українського шоубізнесу. Але нереалізовані плани та певні непорозуміння у шлюбі призвели до розлучення. Зараз Білик та Коляденко є хорошими друзями, яких періодично можна побачити разом на різних заходах.

Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Коляденком
Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Коляденком

Що ж стосується особистого життя артистки, то нещодавно вона говорила, що має коханого. Але ніякими деталями зірка не ділилася. Від попередніх стосунків співачка має двох дітей: 25-річного Гліба Оверчука та 8-річного Табріза Ахмадова. Старший син артистки вже давно живе в Іспанії та роками не був в Україні. Про повернення Гліб поки не говорить. Але свою батьківщину він регулярно підтримує у соціальних мережах та на мітингах.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?