“Досліджуємо невідоме”: співачка Лама розповіла про річницю стосунків із чоловіком, молодшим на 18 років

Справжнє кохання не знає ніяких обмежень. І навіть значна річниця у віці не є для дорослих людей перепоною для спільного щастя. Яскравий приклад цьому — стосунки співачки Лами з її молодим обранцем.

Неймовірна жіночність, унікальний голос та досить таємниче особисте життя. Все це можна сказати про Наталю Дзеньків, яка відома слухачам під псевдонімом Lama. Вона раптово та без попередження зникала з великого шоубізнесу. Та якщо для багатьох таке рішення могло стати складним, то Наталя прийняла його легко, бо вона відчувала, що хоче іншого життя. І писати вона прагне лише тоді, коли вони пишуться, а не коли це “необхідно”.

Після тривалої перерви Lama повернулася задля того, щоб презентувати нову пісню. Але її основною метою були та залишаються концерти, які вона організовує задля захисників. Всі виступи співачки мають важливу мету — збір коштів для допомоги різноманітним бригадам. Також Наталя часто бере участь у соціальних ініціативах й іноді з’являється на телебаченні. Але найбільше часу знаменитість приділяє не творчості, а особистому життю.

Співачка Лама з концертом на благодійному фестивалі
Співачка Лама з концертом на благодійному фестивалі

Уже 8 років зірка знаходиться у стосунках з хлопцем Романом, який молодший за неї на 18 років. Історія їхнього знайомства нагадує голлівудське кіно. Пара зустрілася в Херсонській області, коли Lama пила каву з горіхом та ваніллю. Саме цей запах зацікавив Романа, який знаходився поруч. Завдяки цьому у них зав’язався діалог, що став лише маленьким кроком до чогось значно більшого. І сьогодні співачка з радістю згадує той момент.

Для Наталі 8-річчя стосунків з Романом було сповнене різноманітних емоцій. Вони разом переживали чудові моменти та проходили крізь складні. Щодня пара разом мріє та йде до цих мрій. Вони підтримують одне одного, обожнюють розмовляти, а що важливо — вміють чути одне одного. Навіть через 8 років закохані продовжують відкривати щось нове у своїх взаєминах та разом досягають нових вершин. Але головне, що вони щасливі!

Співачка Лама привітала свого коханого з 8 річницею стосунків
Співачка Лама привітала свого коханого з 8 річницею стосунків

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.