Знаменита Тіна Кароль об’їлася ожини: зірка зривала ягоди прямо з кущів і наминала один за одним

Відома українська співачка Тіна Кароль показала свою найулюбленішу ягоду, а також те, з яким апетитом вона її споживає. Ожина росте прямо на її подвір'ї.

Уже легендарна українська співачка, акторка та ведуча Тіна Кароль у прямому сенсі слова об’їлася ожини. Вона зривала її прямо з куща і їла з великим апетитом і задоволенням. Відео всього цього процесу вона опублікувала у stories на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Де саме це було зірка не вказала, але імовірніше всього, що у неї вдома, оскільки вона має власний не великий город, де вирощує натуральні овочі та фрукти.

Співачка Тіна Кароль об'їлася ожини: хапала ягоди прямо з кущів
Співачка Тіна Кароль об’їлася ожини: хапала ягоди прямо з кущів

Ожину з кущиків Тіна Кароль зривала обережно, по одній ягідці, але дуже швидко. Їй це трошки важко було робити через наявність задовгого манікюру світло молочного кольору. Споживання, скоріше за все своїх улюблених ягід, зірка знімала зблизька. Дуже сильно старалася, аби було всім чітко, ясно і зрозуміло, що саме вона їсть та як.

Співачка Тіна Кароль об'їлася ожини: хапала ягоди прямо з кущів
Співачка Тіна Кароль об’їлася ожини: хапала ягоди прямо з кущів

Найбільше в об’єктив камери потрапляли саме довгі нігті співачки зі “свіжим” манікюром та самі ягоди ожини. При цьому, Тіна Кароль була абсолютно у домашній обстановці та не нафарбована. Крім ожини, на своєму подвір’ї вона вирощує полуницю пізнього сорту. Оскільки ягоди виросли і почервоніли тільки зараз. А ще у знаменитості є зелені стиглі домашні та натуральні яблучка. Те, що фрукти у неї без додавання різних домішок (під час їх вирощування, оббризкування) це 100%. Це видно по самим ягодам, які не виглядають, як картинка, що зроблена у Photoshop.

Співачка Тіна Кароль об'їлася ожини: хапала ягоди прямо з кущів
Співачка Тіна Кароль об’їлася ожини: хапала ягоди прямо з кущів

Як відомо, ягоди ожини містять в собі велику кількість вітамінів і антиоксидантів. Завдяки цьому у людини знижується ризик розвитку захворювань. Це допомагає запобігти утворенню окислювального стресу, що в свою чергу знижуює ризик розвитку захворювань, пов’язаних з ним. Також ожина досить сильно підвищує імунітет і зміцнює здоров’я. Найголовніше — ця ягода здатна покращити діяльність судин головного мозку і активізувати процеси мислення.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.