Плюс 5 зайвих кілограмів – мінус улюблена зачіска: Могилевська здивувала, чому не збирає волосся у хвіст

Співачка Наталя Могилевська більше не заплітає своє волосся у "хвіст" через свою зайву вагу. Зараз вона зосереджена на своєму марафоні зі схуднення.

Легендарна українська 48-річна співачка Наталя Могилевська публічно заявила, що її волосся, яке вона зібрала у високий “хвіст”, стало початком цілого тренду на таку зачіску в нашій країні. Тим самим, зірка оголосила, що саме вона запустила такий тренд на цю зачіску. Імовірніше всього, що це сталося, коли Наталя Могилевська приймала участь в шоу “Танці з Зірками”. А саме тоді, коли приймала участь в проєкті і танцювала з Владом Ямою.

Про своє заснування високого “хвоста” відома співачка написала в своїй stories в соцмережі Instagram. Це сталося, коли одна з її підписниць написала наступне повідомлення: “Наталя, Вам, як і мені, не пасує прибирати волосся назад… Я одразу виглядаю на 10 років старше, як і Ви”. На все це Могилевська відповіла, що її “хвіст” був фішкою і запустив цілий тренд на цю зачіску.

“Просто зараз у мене є зайва вага. І марафон по схудненню. Потрібно прибрати декілька кіло — і буде супер”, – пояснила зіркова Наталя Могилевська.

Наталя Могилевська привласнила моду на популярну зачіску
Наталя Могилевська привласнила моду на популярну зачіску

Таким чином співачка повідомила, чому саме нині більше не заплітає своє волосся у високий “хвіст”, як це було за часів проєкту “Танці з Зірками”. Адже тоді від постійних тренувань вона дуже схудла і тоді така зачіска їй пасувала. Більше того, з таким “хвостом” їй було ще й зручно танцювати з Владом Ямою.

Нині, як “Сенсації” писали раніше, Наталя Могилевська випробовує різні дієти, “сидить” на голодуванні, потім з них виходить і переходить, то на фрукти, то на соки. А ще пробує вживати звичайну їжу, але обмежувати себе саме в кількості її споживання.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.