“Ну вибрала і вибрала”: Андрій Данилко розповів про зраду, яку прийняв близько до свого серця і не відпустив

Андрій Данилко розповів про невірність, яка викликала в нього бурю емоцій і досі не йде з пам'яті. Що ж насправді сталося у житті відомого співака?

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко за роки своєї сценічної кар’єри завів велику кількість знайомств та дружніх стосунків. Йому вдалося зблизитися як з молодими талантами, так із легендами естрада. Втім, час минає, люди розкриваються з іншої сторони, і деякі вражають. Так сталося з Таїсію Повалій.

До співачки багато хто серед вітчизняних знаменитостей ставився з великою повагою. І це навіть попри скандали, які відбувалися навколо артистки. Як поговорять, Повалій мала усі шанси стати ледь не головною співачкою України. Втім, обрала Москву і погоджується з позицією другорядної виконавиці там.

Андрій Данилко розповів про зраду Таїсії Повалій

Інна Білоконь показала фото з смішною витівкою Андрія Данилка
Андрій Данилко розповів про зраду Таїсії Повалій

Андрій Данилко нещодавно дав ексклюзивне інтерв’ю на рахунок своєї колеги, з якою колись в нього були прекрасні взаємини. За його словами, він не тільки не розуміє її зради, але й мотивації постійно нагадувати про свій вчинок.

“Це для мене дивно. Вони перейшли на той бік, там живуть. У них були певні обставини. …. Так склалися обставини. Але давати такі інтерв’ю: “Я зраділа”. У мене немає слів. Я не розумію, як Тая могла таке ляпнути. Розумію ситуацію. Ну вибрала і вибрала, поїхала туди. Це на вашій совісті, так склалися обставини. Ми з нею були завжди в хороших стосунках…”

Нагадуємо, що Таїсія Повалій неодноразово говорила про свою позицію вельми гучно. Мало того зірка взяла участь у спеціальному концерті, цинічно співала українською мовою з вишитим рушником.

Це вивело українців себе, що зрозуміло, і викликало неймовірний скандал в українському інформаційному просторі. Звичайно, протилежній стороні це було на руку, а витівка Повалій не залишилася непоміченою. Зокрема, її справа відправилася до суду.

Втім, артистка не тільки не боїться засудження зі сторони своїх співвітчизників, але і наче навпаки хоче не сходити з шпальт.

Схожі статті

Вся правда вийшла назовні: Тарас Тополя розставив всі крапки над “і” у розлученні з Alyosha

Тарасу Тополі та Alyosha часто приписували чутки про розлучення та проблеми в шлюбі, тож співак вперше прокоментував ці плітки та розповів всю правду.

Дружина Володимира Остапчука запускає моду на італійську пряжу: весь принт лімітований

Дружина Володимира Остапчука показала, які светри з італійської пряжі дуже модні та комфортні цієї осені. Кожен принт пуловера лімітований, а тому ніхто не ходитиме в однаковому одязі.

“Я мільйонер”: 37-річний Клопотенко вже не просто Євген – як кулінар заробив перші великі гроші

Євген Клопотенко здобув шалену популярність на кулінарному шоу "МастерШеф", згодом відкрив власний бізнес, тож кулінар вирішив поділитись, як заробив свій перший мільйон.

Катерина Кухар вперше розповіла, чим заплатила, аби бути балериною: “Дві секунди на язику”

Катерина Кухар публічно розповіла, чим заплатила за те, аби зробити карʼєру в балеті та стати примою-балериною. На таке погодиться не кожна.

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?