Екс-дружина Олександра Пономарьова Мартинюк прокоментувала аліменти від нього: “Сама можу забезпечити сина”

Вікторія Мартинюк пройшла через непрості речі у шлюбі з Олександром Пономарьовим, але на новину про відсутність аліментів від нього відреагувала неочікуваним чином.

Невдовзі після розлучення з Оленою Мозговою Олександр Пономарьов зустрів своє кохання. Мова йде про красуню Вікторію Мартинюк, шлюб з якою у співака тривав приблизно 5 років. У цьому союзі у артиста народився єдиний син, який отримав ім’я Олександр.

Пізніше на сімейство чекав чималий скандал: Вікторія звинувачувала чоловіка у зрадах та поганому ставленні до неї. Але врешті-решт, вони розійшлися мирно, і все заради спільного спадкоємця. Все ж таки просто продовжувала цікавитися тим, що відбувається між колишніми закоханими. Зокрема, з’явилась інформація про те, що Олександр не хоче платити аліменти.

Вікторія Мартинюк розповіла, чи платить Олександр Пономарьов аліменти

На кого більше схожий син Олександра Пономарьова: на нього чи на Вікторію Мартинюк
Вікторія Мартинюк розповіла, чи платить Олександр Пономарьов аліменти

Одним із героїв світської хроніки 12 років тому став Олександр Пономарьов, який нібито припинив платити аліменти. Мова йде про суму в межах 16 тисяч гривень. Преса заявляла, що зірка пустив кошти на будівництво своєї нової студії. Як відомо, зараз там займаються діти та отримують вокальну освіту.

“Я чула, що Сашко зараз будує новий продюсерський центр, але, на щастя, на виплату аліментів це ніяк не впливає, він нам, як і раніше, у всьому допомагає, – сказала колишня дружина Пономарьова, Вікторія Мартинюк. – Він бачиться з Сашком , скільки захоче і коли захоче, і я йому ні в чому не перешкоджаю. Але навіть якщо вона перестане платити, я в змозі забезпечити дитину сама — як дизайнер інтер’єрів непогано заробляю, і мої батьки мені допомагають”

Насправді ж Олександр виявився надзвичайним батьком. Усі ці роки і він проводив зі своїм сином багато часу, возив його у різні країни, забирав його на канікули та оточував любов’ю. Сашко зростає копією своєї матері, обожнює сестер, з повагою ставиться до мачухи. На рахунок останнього тезису також зізнання зробила Вікторія, яка заявила, що вчить свого сина проявляти пошану до обраниці свого батька.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.