“Аж самій захотілося так зробити”: Анна Трінчер показала, що їсть руками, навіть коли поруч є ніж та виделка

Столове приладдя придумали ті, хто не вміє правильно їсти руками. Тому популярна молода співачка Анна Трінчер показала, як потрібно правильно це робити без усіляких виделок.

За кілька днів прекрасна та неймовірно талановита Анна Трінчер відсвяткує свій 23 день народження. Але уже в такому віці дівчина змогла досягнути успіхів, якими сотні зірок не можуть похвалитися навіть через багато років кар’єри. Особиста сторінка Анни сьогодні налічує понад 2.1 мільйона підписників. І за цим показником вона обходить навіть таких легенд українського шоубізу, як Потап та Тіна Кароль.

Звісно ж, кількість підписників можна назвати другорядною. Але й на інших майданчиках Трінчер демонструє неймовірний успіх! Багато в чому це є заслугою не тільки таланту, а й ефективного маркетингу. Як вам, наприклад, ідея торта на честь власного треку, який на відео Анна вирішила досить екстравагантно з’їсти руками? Шанувальники дуже позитивно оцінили такий хід, а декому навіть захотілося це повторити.

До слова, трек “Зі смаком вишні”, для якого й створили смачний торт, вже понад 8 днів не випадає з першого місця по популярності на YouTube. За цей час кліп зібрав понад 550 тисяч переглядів і до дня народження співачки точно перетне позначку в 600 тисяч. Зірка навіть пожартувала, що на першому місці вона завдяки ліжку.

Анна Трінчер розповіла про популярність свого музичного відео на YouTube
Анна Трінчер розповіла про популярність свого музичного відео на YouTube

Також Анна похвалилася власними успіхами на платформі Spotify. Прямо зараз дівчина знаходиться на обкладинці в плейлисті “Танцювальні хіти”, обігнавши навіть нову пісню “Хартбіт” Наді Дорофєєвої. Звісно ж, важливо не лише вміти потрапити на вершину, але й втриматися там. Все та ж Дорофєєва місяцями зберігає свою популярність в плейлистах. Але результати, показані всього за тиждень, свідчать про те, що в Анни є всі шанси!

Анна Трінчер показала бекстейдж з запису кліпу та похвалилася успіхами в Spotify
Анна Трінчер показала бекстейдж з запису кліпу та похвалилася успіхами в Spotify

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.