39-річна Тіна Кароль показала стрункі ніжки у незвичайній спідниці: як завжди, дуже жіночна та елегантна

Відома співачка вже давно довела, що її можна вважати іконою стилю. Жінка завжди підбирає вдалі образи, чи то вони для сцени, чи то для повсякденного життя.

Популярна українська артистка Тіна Кароль завжди постає перед шанувальники у бездоганному вигляді. І сама жінка, і її стилісти завжди підбирають влучні образи, що підкреслюють її жіночність та індивідуальність.

У своєму Instagram, Тіна показала новий костюм, який підкреслює її струнку фігуру. Ліф з доповненням у вигляді прозорих рукавів та максіспідниця з прозорого шифону досить добре продемонструвати шанувальникам її тіло. Впевнені, якби коментарі до сторіс були публічними, ми б побачити сотні компліментів від приємно вражених підписників.

Тіна Кароль показала свою жіночну фігуру та ноги
Тіна Кароль показала свою жіночну фігуру та ноги

Загалом, можна підкреслити, що гардероб співачки сповнений зовсім різними речами. Від звичайних джинсів та простої білої футболки на кожен день до шкіряних та помпезних суконь для виступів та публічних заходів. Особливу любов жінка плекає до чорних суконь. В її гардеробі їх десятки різних фасонів та тканин.

Артистка завжди знає, як справити враження. Вона вміло підбирає вбрання, яке підкреслює її індивідуальність і природну красу. Гардероб Кароль складається з елегантних суконь, класичних костюмів, стильних аксесуарів, що доповнюють її образ. У неї бездоганне відчуття кольору та фактури, що дозволяє їй створювати унікальні та гармонійні поєднання. Звісно, як і кожній знаменитості, співачці допомагають стилісти. Проте це не скасовує того факту, що артистка виглядає неперевершено.

Тіна Кароль показала свою жіночну фігуру та ноги
Тіна Кароль показала свою жіночну фігуру та ноги

Кожна деталь її образу продумана до дрібниць, і завдяки цьому Тіна впевнена та невимушена. Її манера триматися, доглянуте волосся, витончений макіяж і вишукані прикраси – це складові її неповторного стилю.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.