Як виглядає невістка Михайла Поплавського: “премійована” власниця титулу “Місіс Україна” – як Камалія

Як виглядає єдина невістка Михайла Поплавського? Вона – "премійована" власниця титулу "Місіс Україна". Усі деталі про родину співаючого ректора в нашому матеріалі.

Як відомо, у Михайла Поплавського є лише один син. Чоловіка звуть Олександра. В юності він заробив собі славу так званого мажора: хлопець багато веселився, проводив час з заможними друзями, був завидним нареченим. І недарма, адже у його батька не тільки естрадна кар’єра та інститут культури. Михайло Поплавський має розкішний ресторанний бізнес та інші джерела доходу.

Власне, Олександр вирішив не пов’язувати свою долю з шоу-бізнесом, а зайнявся підприємництвом. Тому не дивно, що незабаром його житті з’явилася приваблива та успішна дружина.

Михайло Поплавський показав, як виглядає його невістка

Як виглядає невістка Михайла Поплавського
Михайло Поплавський показав, як виглядає його невістка

Так, невісткою Михайла Поплавського стала справжня красуня, яка виграла конкурс краси та заявила про себе на сцені. Декілька років тому вона розпочала свою музичну кар’єру. Однак Михайло Поплавський одразу заявив Катерині Осадчій, що ніяким чином не допомагає їй просуватися.

Ректор не приховує, що в нього є величезна кількість зв’язків, а також друзів, які залюбки йому допоможуть у влаштуванні кар’єри для дружина сина, однак він готовий підтримати її лише порадою, і нічим більше. За його словами, вона зможе все зробити самостійно.

А от онук, якого вона народила, отримує дуже багато уваги від публіки. Михайло Поплавський настільки прив’язаний до хлопчика, що бере його не тільки на різноманітні заходи, але і знімається разом з ним у своїх кліпах. Дитина вже прославилася на всю Україну, і майже кожен знає її в обличчя. Олександр та його дружина не проти такої популярності. Як ніяк, спочатку ти працюєш на неї, потім вона на тебе.

Але у зв’язку з останніми подіями в країні про дружину Олександра Поплавського майже нічого не чутно. Цілком імовірно, що вона могла евакуюватися за кордон, після чого повернулася, як і більшість зіркових дружин та невісток.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.