Змінив її життя: хто чекає Олега Винника в Україні? Вона дуже красива жінка, повна протилежність Таюне

Прихильниця Олега Винника, засновниця найбільшого фан-клубу співака – Валерія Барон зворушливо привітала кумира із Днем народження. Вона досі чекає на його повернення в Україну.

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ на територію України у лютому 2022 року співак Олег Вінник різко зник. Досі у Мережі ходять різні припущення, коли артист покинув країну – “до” або “після” початку війни. Блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці зірок, посилаючись на свої анонімні джерела з близького оточення зірки, каже, що Винник зі своєю гаданою дружиною співачкою Таїсією Сватко виїхав до Німеччини вже під час подій. Потім про це в інтерв’ю Вікторії Курочці зізнався і сам артист:

“Я поїхав 26 числа. І вивозив із собою дуже багато людей”, – сказав співак.

Зазначимо, що перш ніж вийти на зв’язок із своїми шанувальниками, улюбленець мільйонів переховувався і мовчав майже рік. За цей час про нього з’явилося чимало суперечливих чуток. Багато хто розповідав про його невиліковну хворобу, але, як потім з’ясувалося, співак почувається в Німеччині дуже непогано. Нещодавно блогер Богдан Беспалов навіть показав його свіжі фотографії, на яких артист виглядає помітно роздобрілим.

Олег Винник у Берліні
Олег Винник у Берліні

А 31 липня артист відзначив свій 51 день народження. Цього дня його віддана шанувальниця та засновниця найбільшого фан-клубу Валерія Барон оприлюднила архівне фото, на якому позує обійнявшись із кумиром. Вона називала Винника – “людиною-всесвітом”, “людиною-щастям”, яка окрилює і надихає, а також дарує відчуття польоту і прикрасила життя всіх його відданих фанатів “неймовірними фарбами”.

“Ти змінив наше життя, навчив мріяти, любити, цінувати, бути щирими і справжніми, Став Крилами в мандрівці до Kраїни Щастя, змусив подивитись на світ очима сповненими світлом і променистістю, надав сили йти вперед через всі негаразди і біль з посмішкою і піднятою головою. Любимо безмежно!”, – написала Вікторія Барон.

Такому фан-клубу можна лише позаздрити. Вони й досі чекають, коли Винник приїде до України та дасть свій концерт. А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.