Жадан відреагував на скандал своєї колишньої Христини Соловій і не став вступатися: “Сильно здивувався”

Сергій Жадан відреагував на скандал своєї колишньої обраниці Христини Соловій і не став вступатися за неї. Тим не менш, письменник розповів вельми цікаві речі.

Ще минулого року Христину Соловій та Сергія Жадана активно підозрювали у романі. Вони майже не розлучалися: з’являлися разом на вулицях, знімали кліпи, робили спільні концерти. Складалося враження, що їхніх стосунки розвиваються із завидною швидкістю.

Але як це часто буває: те що палає, швидко перегортає. Незабаром Христина дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердила роман з Сергієм, але також зізналася, що вони більше не разом, а співачка зробила вибір на користь іншого чоловіка. Відомо, що під час цих стосунків Жадан подав на розлучення. Пізніше він ніяк не зреагував на зізнання артистки стосовно того, що вона його проміняла.

Сергій Жадан прокоментував скандал навколо Христини Соловій

Христина Соловій та Сергій Жадан публічно розповіли про почуття
Сергій Жадан прокоментував скандал навколо Христини Соловій

Спільних концертів вони вже не роблять, але продовжують свою діяльність. Зокрема Христина Соловій нещодавно виступала в Одеській області і на рвалася на критику своєї поведінки після фестивалю. На співачку написали декілька заяв поліцію через вживання нецензурної лексики на сцені.

Серед глядачів були діти, і батьки вельми негативно відреагували на даний крок зі сторони артистки.

Сергій Жадан у свою чергу не став вступатися за співачку, але так само підкреслив, що публіка все ж таки відреагувала на контекст висловлювання зірки, а не на подачу. Тобто використання недоречної лексики.

Примітно, що це стало предметом бурхливих обговорень. Незадоволені поведінкою Христина запевняють, що справа не в документізації, а саме в недоречній поведінці.Сергій Жадан в свою чергу вважає, що справа саме у минулій назві міста.

“Українці відреагували не на ненормативну лексику, а на те, на що вона була спрямована. Очевидно, там оце питання декомунізації. А стосовно експресивності ви ж самі сказали, що це не зовсім так. Я думаю, якби тут сидів Лесь Подерв’янський, то він би сильно здивувався, якби ви сказали, що українці почали матюкатися”

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.