Не таку українську кухню ми очікували: шеф-кухар Євген Клопотенко показав, як їсть губки для миття посуду

Ви думали, що Євген Клопотенко може популяризувати тільки борщ? Ні, він також може це робити з губками для миття посуду. Хоча з ідеєю кулінара щодо їхнього поїдання можна не погодитися.

Чи любите ви рекламу? Не спішіть відповідати заперечно. Насправді слово “реклама” ми часто асоціюємо з чимось негативним. Але вдалий маркетинг, до якого підійшли з гумором чи оригінальною ідеєю, завжди є цікавим. Навіть якщо зрештою ви не скористаєтеся тим товаром, який просувають, реклама точно запам’ятається. А, може, нею навіть захочеться поділитися! Саме такий підхід обрав Євген Клопотенко.

Переможець “МастерШеф” не був би одним із найпопулярніших та найяскравіших шефів України, якби підходив до виконання задачі у звичному стилі. Натомість він вирішив, що вдалою ідеєю буде приготування бісквіта у вигляді губок! Вдалося досить переконливо, і якби не оригінальні губки поруч та трішки надкушені бісквітні, то їх цілком можна було б сплутати. Хоча за це Євген поплатився синім посудом.

Євген Клопотенко приготував бісквіт у вигляді губок для миття посуду
Євген Клопотенко приготував бісквіт у вигляді губок для миття посуду

До слова, різнобарвний бісквіт чудово підходить для приготування тортів. А якщо сині та жовті варіанти вам не здаються достатньо цікавими, то можна обрати й інші барвники. А отримати їх можна навіть з натуральних продуктів: буряк, морква, чай каркаде, куркума, фіолетова капуста, шпинат та інші складові. Хоча завжди краще обирати саме українські продукти. І такі ідеї завжди можна зустріти на сторінці Євгена.

До слова, ім’я Клопотенка є популярним не лише в Україні. Нещодавній документальний фільм про нашу країну від знаменитого британського актора, гумориста та письменника Стівена Фрая містить згадку шеф-кухаря. Цим Євген похвалився на власній сторінці та зазначив, що це “культурна дипломатія, як вона є”.

Євген Клопотенко похвалився згадкою свого імені у документальному фільмі Стівена Фрая
Євген Клопотенко похвалився згадкою свого імені у документальному фільмі Стівена Фрая

І з цим неможливо не погодитися. Бо якби все той же борщ не був важливим, його б не намагалися присвоїти інші. Тому варто любити українську культуру, а також захищати та просувати її на міжнародному рівні.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.