Незаміжня, але мокра: Тіна Кароль стала героїнею чоловічих фантазій, і ви зараз зрозумієте, чому (ФОТО)

Талановиті люди не завжди красиві, а привабливі не обов'язково мають якісь здібності. Та з Тіною Кароль все очевидно. Співачка має не лише винятковий голос, але й зовнішність, яка захоплює подих.

Впевнені, ви підтримаєте думку, що Тіна Кароль — унікальна жінка. На її шляху траплялося чимало труднощів, з якими спроможний впоратися далеко не кожен. Та вона продовжувала рухатися вперед, долати перешкоди та досягла успіху. Зараз Тіна є однією з найвідоміших зірок в українському шоубізнесі. Її пісні можуть похвалитися мільйонами прослуховувань на різних майданчиках, а кліпи — десятками мільйонів переглядів на YouTube.

Причина такої шаленої популярності не лише в таланті, а також в любові до своєї справи та умінні подавати себе. Тіна може займатися різними справами, але незмінними залишаються краса, розкіш та ідеальний стиль артистки. Співачка чудово усвідомлює свої переваги, тому вдало ними користується, іноді балансуючи у своїх образах на межі дозволеного.

Наприклад, для знімань кліпу “Не святі” зірка обрала сукню з дуже цікавим дизайном. Вона має тонкі бретелі, що підкреслюють плечі, та виріз в зоні декольте, який робить образ більш сучасним та витонченим. Головною родзинкою кліпу став імпровізований дощ, який ллється протягом усього відео. Він особливо акцентує на привабливості та романтичності Тіни.

Але краса співачки не є виключно заслугою чудових природних даних. Зірках докладає дуже багато зусиль, щоб підтримувати чудову форму. Дехто навіть підозрював її у використанні пластики. Але Кароль спростувала подібні припущення, зазначивши, що вона думала про подібний крок, але точно не наважилася на нього, бо може зберегти красу самостійно.

Тіна Кароль розповіла про важливість щоденної розминки
Тіна Кароль розповіла про важливість щоденної розминки

Надважливу роль в красі Тіни відіграє її раціон та спорт. Зірка вважає, що починати ранок варто не з кави, а з себе. Розминкою співачка підтримує своє тіло у тонусі. Завдяки цьому у 39 років Кароль може похизуватися значно молодшим виглядом.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?