Єдиний син В’ячеслава Узелкова відкрито заявив про погрози від батька: “Замість вдячності завжди робив зло”

Єдиний син В'ячеслава Узелкова вперше заговорив про стосунки зі своїм батьком та відповів на його слова, ніби він уникає тата через матір Марину Боржемську.

Декілька місяців тому стало відомо, що В’ячеслав Узелков отримав інвалідність, а також переніс дуже важку операцію на серце. Після цього боксер вийшов на зв’язок, розповів про те, що в собі приховує професійний спорт. А пізніше дістався із своєї сім’ї. Вкотре зірка заявив, що діти навіть не зателефонували йому, щоб дізнатися про стан його здоров’я.

Раніше боксер неодноразово звинувачував колишню дружину Марину Боржемську тому, що вона налаштовує дітей проти нього, а також заважає їм спілкуватися з ним. В останньому інтерв’ю жінка заявила, що не проти, аби вони знаходилися на зв’язку, але В’ячеслав сам не дзвонить, не проявляє жодного інтересу і живе своїм життям.

Ще раніше Марина розповідала про те, нібито була вимушена просити свого сина поговорити з батьком, так як він сам не хотів цього робити. Нещодавно слова спортсменки підтвердилися. Адже її спадкоємець зробив публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій розповів правду про його взаємини з татом.

Син В’ячеслава Узелкова розповів, чому не спілкується з батьком

Реанімація і втрата пам'яті: В'ячеслав Узелков розповів, як поборов хворобу
Син В’ячеслава Узелкова розповів, чому не спілкується з батьком

Так, увесь той період часу юнак був достатньо маленьким для того, аби будувати комунікацію з суспільством. Але зараз він вже досяг того віку, коли можу розповісти про те, що насправді відбувалося з ним, і що сталося між ним та його батьком.

Роберт стверджує, що сам не хоче бачитися та говорити з В’ячеславом Узелковим, і це пов’язано з тим, як боксер себе поводив. Мовляв, спробуй допомогти спортсмену були, але замість вдячності сім’я отримала погрози.

Син В’ячеслава Узелкова розповів, чому не спілкується з батьком

“Мій батько — В’ячеслав Узелков, і я хочу вам розповісти, як він виконував свої батьківські обов’язки. Цей чоловік, окрім погроз моїй сім’ї, не зробив нічого за ці 5 років. Обзивати моїх родичів — це нормально для нього; обзивати мене — це нормально; навіть обзивати моїх друзів — це нормально для нього. А потім він любить робити вигляд, що ми уникаємо його і брехати про це завжди і всюди. Ми були завжди готові допомогти його, але замість вдячності, він завжди робив зло”

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?