Після новин про новий роман Камалія показалася разом з колишнім чоловіком-мільярдером Захуром: “Любить”

Після новин про новий роман найбагатша співачка України Камалія показалася разом з колишнім чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. Знову разом.

Шлюб співачки протягом двох десятиріч багатьом здавався ідеальним. Складалося враження, що чоловік артистка готовий зробити для неї абсолютно все. І Мохаммад Захур завжди демонстрував силу свого кохання.

Зокрема, маючи дітей, він підтримував свою кохану на шляху у боротьбі за щастя стати матір’ю. Лише через 20 років він зізнався, що насправді взагалі не був зацікавлений у спадкоємцях, але коли дізнався, що Камалія готова на все, пройшов це разом з нею.

Але будь-яка історія має початок і має кінець. Хіба що мало хто підозрював, що ця історія кохання завершиться настільки швидко. І можливо, якби не переїзд мільярдера до Великобританії, цього б не сталося. Однак, рік тому співачка та бізнесмен заявили про те, що розлучаються. Розійшлися вели за шаріатом, майно не ділили.

Камалія показала, як проводить час з колишнім чоловіком

Камалія показала свою групу підтримки: мама, доньки та Захур
Камалія показала, як проводить час з колишнім чоловіком

Ба більше, обидва продовжують поводитися як міцна родина, і все це в першу чергу заради дочок. Хоча Камалія зізнається, що з великою повагою ставиться до колишнього чоловіка. На будь-які випади в його сторону вона реагує дуже бурхливо, захищаючи його з собою.

Це неодноразово провокували чутки про їхнє воззʼєднання. Однак, останнім часом поговорять про те, що у співачки є інший. І вона сама підтвердила, що закохана.  І на тлі цих новин зірка з’явилася знову компанії екс-обранця, щаслива та задоволена.

Сім’я відсвяткувала день народження підприємця. Зовсім не дивно, що цей особливий для себе день він вирішив провести саме з колишньою дружиною та коханими дітьми. У кадрі можна також помітити дівчат, які надзвичайно підросли.

Вони все більше схожі як на свою матір, так і на батька, проявляють характер, таланти та вміння працювати з аудиторією.

Схожі статті

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?