“Вона не винна”: 39-річний Анатолій Анатоліч розповів, яке потрясіння пережив через доньку, яка зараз далеко

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч відправив донечок на відпочинок за кордон. Він навіть уявити не міг, що з ними може щось трапитися, адже вони під наглядом.

Багатодітний татко Анатолій Анатолій душі не чаїть у своїх нащадках. Чоловік старається присвячувати їм весь вільний час. Проте, для дітей корисно побути в оточенні інших людей. Тож, прийнявши спільне з дружиною рішення, телеведучий відправив донечок на відпочинок за кордон, у літній табір.

Чоловік й подумати не міг, що через це переживе справжнє потрясіння. Сьогодні у своєму Instagram, Анатолій розповів, якою неприємністю завершується зміна в таборі дівчаток та чому він ледь не посивів від одного телефонного дзвінка.

Анатолій Анатоліч розповів про неприємний випадок у закордонному таборі
Анатолій Анатоліч розповів про неприємний випадок у закордонному таборі

Виявляється, вчора вечорі, йому зателефонувала молодша донька Лоліта, проте піднявши слухавку, чоловік почув дорослий голос. Телефонувала одна з виховательок дівчаток. В цей момент для шоумена весь світ здригнувся, за секунду в голові промайнули тисячі варіантів розвитку подій – так він переймався за життя та здоров’я дітей. Але, дякувати долі, з донечками все в нормі, а ось майна у телеведучого поменшало.

“Вчора дзвінок, Лоліта мені телефонує. Я беру слухавку, а там голос керівника групи. Блін, так не можна робити, я ледь не обісрався. Слава Богу, все нормально, з дітьми все добре, живі здорові, але уявіть собі, з номера доньки телефонує керівник – я злякався, що щось сталося”, – пояснив телеведучий.

Анатолій Анатоліч розповів про неприємний випадок у закордонному таборі
Анатолій Анатоліч розповів про неприємний випадок у закордонному таборі

Вихователька повідомила, що під час прогулянки Міланом, у Аліси вкрали телефон. Дівчинка дуже засмутилася через цей випадок, багато плакала та звинувачувала себе. Тому, Анатолій поквапився її заспокоїти та пообіцяв придбати кращий смартфон, ніж у неї був. Телеведучий зазначив, що жертва ніколи не винна, винний у такій ситуації тільки один – злочинець, тому не варто себе картати.

“Я кажу: “Запам’ятай, коли в людини крадуть речі, вона ні в якому разі не винна. Ну не буває ситуації, коли жертва винна”, – підкреслив Анатолій.

Анатолій Анатоліч розповів про неприємний випадок у закордонному таборі
Анатолій Анатоліч розповів про неприємний випадок у закордонному таборі

Вже зовсім скоро дівчатка повернуться додому, де судячи з усього, на Аліну чекатиме приємний сюрприз. Добре, що батько розуміє, який стрес пережила дитина та вміє знайти  правильні слова, аби заспокоїти доньку.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.