Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як виглядає без фільтрів та фотошопу: такою бачив її щоранку

Колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула показала, як виглядає без фільтрів та фотошопу. Саме такою її колись зірка бачив щоранку. Детальніше в статті.

Плітки щодо розлучення цих двох з’явилися буквально незадовго до того, як відкрилася правда: артисти дійсно вже не були разом. Про проблему в парі здогадатися було не важко — Ярослава раптом пішла проти принципу свого чоловіка не розкривати особистих проблем на публіку і розповіла журналістам усе, що відбувалося в їхньому шлюбі.

Михайлу це дуже не сподобалося, через що розгорівся величезний скандал. Пізніше Ярослава не могла довести, що не мала ніяких поганих намірів, і лише розповіла публіці про те, що переживала і як ішла до своєї музичної кар’єри. З плином часу співак все ж таки зрозумів колишню і, ба більше, помирився з нею.

Slaviа показала, як виглядає без фотошопу та фільтрів

Славія показала, як розквітла після розлучення з Дзідзьо
Slaviа показала, як виглядає без фотошопу та фільтрів

Вони мирно поділили майно без участі суду і кожен пішов своїм шляхом. Екс-подружжя підтримують спілкування, і не розривають зв’язок. Зокрема Ярослава розповіла, що Михайло дзвонить їй, і вони можуть розмовляти приблизно годину. Часто він допомагає порадою дає зрозуміти, як краще вчинити у тому чи іншому випадку.

Подейкують, що у співачки насправді вже давно є інший коханий. Але його особистість залишається у таємниці. Натомість, Славія розкривається з іншої сторони. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео ролик, на якому постала без фотошопу, фільтрів, і навіть без макіяжу. Судячи з усього, Ярослава вирішила не використовувати його через спеку.

Slaviа показала, як виглядає без фотошопу та фільтрів

Безумовно, природа наділила її вродою та чарівністю, тому не дивно, що свого часу Михайло взяв у дружини таку красуню.

Нагадуємо, що Ярослава не претендувала на майно, яке нажила разом з колишнім чоловіком у шлюбі. У якості відступних Михайло віддав її розкішну квартиру на березі озера. Останні 2 роки артистка активно займалася облаштуванням декількох об’єктів своєї нерухомості.

Схожі статті

Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі 1+1: довелося перевести погляд з Людмили Барбір

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в прямому ефірі, в результаті чого зірці довелося перевести погляд з Людмили Барбір.

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.