“Обожнюю вихідні за можливість”: Ектор Хіменес-Браво показав красуню, з якою він засинає і прокидається

Шанувальники обожнюють Ектора Хіменеса-Браво за його доброту, щирість та романтичність. І вже вкотре суддя "МастерШеф" демонструє свої найкращі якості аудиторії. Та ще й у дуже приємній компанії.

Життя Ектора Хіменеса-Браво дуже багатогранне. Воно дарує кулінару безліч емоцій. Іноді, як і у кожного українця, вони негативні. Та зазвичай подібні емоції не залежать від самого Ектора. Суддя “МастерШеф” намагається оточувати себе виключно позитивом.

Приємні емоції кулінару дарують подорожі, друзі, робота та, звісно ж, його домашні улюбленці. Напевно, кожен шанувальник Ектора знає його брюссельських грифонів Лупіту й Клопіка. Вони обожнюють проводити час зі своєю людиною, тому часто сплять у шефа в ліжку.

Хоча деколи бажання завжди бути поруч у собачок аж надто сильне, тому Ектору буває важко усамітнитися по “невідкладних справах”. А ще Лупіта іноді буває ефективнішою за будильник, коли “невідкладні справи” у неї, про що кулінар дотепно пожартував у сторіс.

Ектор Хіменес-Браво показав свої веселі вихідні з Лупітою
Ектор Хіменес-Браво показав свої веселі вихідні з Лупітою

Хіменес-Браво зазначає, що обожнює вихідні за можливість поспати довше. А разом з шефом це роблять песики. Звісно, якщо ніхто з них не вирішить інакше. Та прогулянки Ектор обожнює. Особливо Ірпенем, де живе кулінар, та Києвом, де регулярно буває по роботі.

Також суддя “МастерШеф” отримує радість, подорожуючи світом. Через зайнятість дозволити собі поїхати до іншої країни кулінар може не завжди, тому часто “подорожує” спогадами. Але найбільше він обожнює саме Україну, тому хоче та продовжує жити лише тут.

Тим паче де ще у нього будуть помічники, які задля підтримання трендів вирішать підготувати Ектору сліпу дегустацію березового соку, кефіру, енергетику і супу-пюре? Кулінар навіть почав жартома задумуватися про те, що його трішки недолюблює власна команда.

Ектор Хіменес-Браво розповів про свої подорожі та любов до України
Ектор Хіменес-Браво розповів про свої подорожі та любов до України

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.