“Тримаю за тебе кулаки”: 38-річна Оля Цибульська вперше за довгий час показала молодшого брата-чемпіона

Відома українська артистка Оля Цибульська показала того, за кого ладна підтримувати в будь-якій ситуації. А вчора, йому як ніколи потрібна була підтримка близьких.

Популярна українська виконавиця Оля Цибульська не приховує свого життя. Жінка з задоволенням показує все у своєму фотоблозі. Син зірки частий гість в її дописах та сторіс, а от молодшого брата співачки шанувальники бачать не часто.

Проте, Оля вирішила виправити цю прикрість, тим паче, що для цього є прекрасний привід – перший бій Сергія Цибульського на професійному ринзі. Виявляється брат артистки два місяці тому почав займатися боксом, але вже нині він почав свій професійний шлях в цьому спорті.

“Сьогодні мій брат вперше вийде на професійний ринг. Віримо і вболіваємо! Хто хоче підтримати, приходьте зі мною в Палац спорту”, – написала жінка.

Ольга Цибульська показала свого молодшого брата

На жаль, чоловік не зміг перемогти супротивника, проте це не вплинуло на його стосунки з близькими. Родина продовжує підтримувати Сергія, ба більше він завжди буде чемпіоном для рідних. Цибульська зазначила, що в їх родині завжди ставилися з повагою до дітей та підтримували, як її, так і брата, тому в їх родині ніколи не було конкуренції.

“Це заслуга наших батьків, що між нами ніколи не було і не буде конкуренції. Я завжди всім серцем бажаю тобі найкращого, моя любов. Тримаю за тебе кулаки і пишаюсь всіма твоїми досягненнями більше ніж своїми. Сьогодні це був професійний ринг. Вперше в житті і на такому рівні! Ти наш чемпіон”, –  поділилася жінка.

Ольга Цибульська показала свого молодшого брата
Ольга Цибульська показала свого молодшого брата

Під дописом співачки вже красується коментар від її мами. Жінка підписується під кожним словом доньки та стверджує, що її діти – найкращі.

“Син кращий з синів мій у всьому! Підтримую всім серцем згідна з кожним словом. Я люблю й пишаюся вами кращі діти у всесвіті – наші з Павлом Петровичем. Люблю вас!”, – написала Наталія Цибульська в коментарях.

Ольга Цибульська показала свого молодшого брата
Ольга Цибульська показала свого молодшого брата

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?