Камалія стала нареченою і розповіла, як її змінило нове кохання: “Сукня справжня, обручка справжня”

Найбагатша співачка України Камалія вразила мережу новиною, адже з'явилася на публіці у розкішній весільній сукні з обручкою та квітами. За кого зірка зібралася заміж?

Минулого року надійшов кінець справжньої ери кохання між Камалією та мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром. Зірки довго мовчали про те, що насправді відбувається у їхньому особистому житті.

Однак, відверте інтерв’ю, в якому артистка поскаржилася на ставлення благовірного до її конфлікту з падчеркою поселило сумніви у серця фанатів. Вперше і шанувальники, і преса запідозрили, що коїться дещо тривожне. І мали рацію! Наступного дня Камалія підтвердила, що розлучилася з мільярдером. На даний момент вони проживають в різних країнах.

Камалія показала свою весільну сукню та обручку

Камалія показала, як виглядає в образі нареченої
Камалія показала свою весільну сукню та обручку

До сьогодні обидва не розповідають, що стало головною причиною розриву. Тим не менш, і співачка і бізнесмен дотримуються дуже доброзичливої форми спілкування і постійно нагадують про те, що вони залишаються сім’єю, підтримують зв’язок і не збираються його розривати. Робиться це не тільки заради спільних дітей, але й через взаємну повагу: хоча кохання пішло, взаємно шанобливе ставлення залишилося.

Скандальний блогер Богдан Беспалов не так давно повідомив, що у артистки нібито з’явився новий коханий. Камалія також дала зрозуміти, що її серце не вільне.

Мало того, нещодавно вона презентувала новий кліп, у якому постала у весільні сукні, з обручкою та букетом квітів. У своєму коментарі до відеоряду вона зізналася, що дійсно закохана, і все побачене — справжнє.

Камалія розповіла про свою весільну сукню та обручку

“У цю пісню я вклала всі свої почуття і переживання. У цьому відеокліпі я відкриваю своє серце. Ви побачите наречену, яка шукає свій шлях до справжнього кохання. Як я ніжно кохаю, ці слова лунають у кожній ноті цієї мелодії”, — зізналася артистка у своєму свіжому інтерв’ю для першого музичного каналу.

Схожі статті

Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в ефірі 1+1: довелося перевести погляд з Людмили Барбір

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін потрапив у конфуз в прямому ефірі, в результаті чого зірці довелося перевести погляд з Людмили Барбір.

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.