Тімура називає татом, а Інну? Мірошниченко показав, як прийомна дочка Ангеліна бачить свою нову сімʼю

Тімур Мірошниченко зачарував мережу кадрами, на яких показав, як його дочка Ангеліна бачить свою нову сім'ю. Дружина Інна поки що не встигає за своїм чоловіком.

Велика кількість українських зірок говорила про готовність усиновити дітей після 24 лютого. Однак, лише дві сім’ї це зробили насправді. І що варто відмітити, саме ті, які не попереджали публіку про своє бажання це зробити. Так, Наталія Могилевська абсолютно таємно забрала до себе двох прийомних дочок Мішель та Софію. І взагалі не збиралася про це розповідати. Правда вийшла назовні через уважних користувачів, які помітили співачку з дочкою посеред міста.

Так само Тимур Мірошниченко та його дружина Інна зробили крок назустріч до прийомного сина секретно, і розповіли про все, коли було зрозуміло, що успіх гарантований. Пізніше у їхньому житті ще й з’явилася прекрасна дівчинка та справжня красуня Ангеліна.

Тімур Мірошниченко показав, як дочка Ангеліна бачить свою нову сімʼю

Тімур Мірошниченко показав, як дочка Ангеліна бачить свою нову сімʼю

Публіка у щирому захваті від того, як зараз виглядає родина. Діти надзвичайно щасливі, посміхаються почуваються коханими і потрібними. Зокрема, нещодавно Тімур оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому показав, як Ангеліна зараз бачить їхню родину.

У відео вона показує свій малюнок, на якому зобразила усіх членів сімейства. Тімура вона вже називає батьком, однак Інна поки що не отримала від неї статус “мами”. Її дівчинка називає на ім’я.

 Тімур Мірошниченко показав, як дочка Ангеліна бачить свою нову сімʼю. Скріншоти особистої сторінки зірки

Малюнок був зроблений у дуже яскравих кольорах. А також можна помітити, що Ангеліна розмалювала собі руки.

Нагадуємо, публіка була надзвичайно рада почути, що дівчинка приєдналася до родини Мірошниченків. Ангеліна зібрала купу компліментів вчора свій характер і зовнішність. Зокрема, користувачі відмітили її незвичайний колір волосся також небесну-блакитні очі. Дівчинка багато посміхається, має живий розум та підкорює своєю щирістю.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.