Як змінилася дочка Сумської за час життя у Москві: чим займається Паперна зараз і що каже на це її мама

Старша дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна обрала для себе роль "мовчуна" і залишилася жити та працювати в Росії. Як виглядає акторка і чим вона зараз займається?

Багато українських артистів, які успішно працювали в Росії, після початку війни у ​​2022 році перервали свою кар’єру та виїхали з країни. Однак є ті, які вирішили пересидіти і зайняли мовчазну позицію , сподіваючись, що все скоро закінчиться. До таких “мовчунів” належить старша дочка Ольги Сумської – Антоніна Паперна, яка досі нічого не сказала про війну.

Чим займалася весь цей час Тоня у Москві?

У перші кілька місяців Антоніна Паперна зникла і не виходила на зв’язок в Інстаграмі, а потім закрила сторінку для користувачів з України. Через кілька місяців поступово Тоня почала з’являтися на публіці у супроводі свого чоловіка – російського актора Володимира Яглича. Фотографії з її першої після початку війни червоної доріжки відразу з’явилися в Мережі.

Антоніна Паперна з чоловіком у Москві

Антоніна Паперна з чоловіком у МосквіПотім Паперна стала з’являтися на світських заходах і почала інтерв’ю, де чітко давала зрозуміти, що бачить своє майбутнє в Росії.

Згодом стало відомо, що старша дочка Сумської знялася в одній із ключових ролей у російській адаптації популярного турецького серіалу “Постукай у мої двері” у Москві. Про це Паперна сама розповіла, коли робила рекламну пост в Інстаграм.

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі
Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі

Що ж каже з цього приводу її мама – Ольга Сумська?

Останнім часом актриса намагається уникати розмов про старшу дочку, яка так і залишилася жити у Москві. Проте, на початку війни Ольга говорила, що Тоня в декреті і тому виїхати з двома маленькими дітьми вона не може. Це ж їй доведеться залишити свій будинок?
Минуло два роки, зважаючи на все, декрет Паперної закінчився, все налагодилося і тепер можна приступити до роботи.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.