Такою Олю Полякову ще не бачили: зірка вийшла з дому і пішла до лісу – в домашньому одязі та без макіяжу

Завжди позитивна співачка Оля Полякова вийшла прогулятися до лісу в дивному капелюсі, без макіяжу, а ще у великих окулярах. Зірка немає ніяких комплексів.

Популярна українська співачка Оля Полякова у чому була вийшла з дому і пішла гуляти до найближчого лісу, який є поряд із її будинком. Абсолютно без макіяжу, навіть без нафарбованих губ, з недбалим “заколотим” волоссям, у дивному капелюсі та величезних окулярах для корекції зору, співачка прогулювалася разом із своєю меншою донечкою та трьома домашніми улюбленцями. А саме, песиками, як вона сама їх називає улюблене “тріо”, оскільки вони в неї трьох різних кольорів: чорного, білого та рудого(блондинка, брюнетка та руденька).

“А я іду гуляти по лісу. От в такому вигляді” — заявила сама про себе завжди дуже позитивна і в хорошому настрої співачка Оля Полякова.

Співачка Оля Полякова здивувала людей своєю появою в лісі
Співачка Оля Полякова здивувала людей своєю появою в лісі

Відео того, як вона зі своєю дитиною та песиками гуляє лісом, зірка виклала в своїй stories в соцмережі Instagram. Потрапила у відео і молодша донечка Полякової, якій явно така публічність не подобається. Вона одразу ж закричала в об’єктив камери: “Ні, все мама”. Імовірніше всього, що таким чином вона висловила свій протест щодо того, аби зіркова мама її не знімала і нікуди не виставляла.

Після того, як песики зірки зробили всі свої справи, вони повернулися додому і Оля Полякова на спеціальній кам’яній пічці приготувала піцу. Як відомо, вона мешкає у великій приватній садибі, має свій город і чимале домашнє сільське господарство. Зірка навіть сама робить свій сир.

Співачка Оля Полякова здивувала людей своєю появою в лісі
Співачка Оля Полякова здивувала людей своєю появою в лісі

Загалом вона захоплюється тим, щоб вживати все домашнє і натуральне. У плані їжі Оля Полякова завжди була близькою до простих українців і ніколи не робила з цього якогось пафосу. Піцу Оля Полякова приготувала з великою кількістю сиру та помідорів. У неї вийшов цілий здоровезний “домашній пиріг”. Аж захотілося спробувати самим!

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині: наречена була крутіша за всіх його екс-дружин (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак, який нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус і розійшовся з третьою – Анастасією Фоксі відгуляв пишне весілля на батьківщині у Туреччині.

Сумська показала кольє, як у “Роксолани”: зірка опублікувала архівне фото, зняте за лаштунками серіалу

Легендарна акторка Ольга Сумська опублікувала опитування і чекає на правильну відповідь від своїх прихильників. Останні поділилися на два "табори" і вагаються між 2 серіалами.

Чимось схожа на Ірину Білик: Павло Зібров показав рідкісне фото із дружиною – 30 років вона все контролює

Відомий український співак Павло Зібров, який завжди користувався увагою протилежної статі, показав, як зараз виглядає його дружина Марина. Нещодавно їй виповнилося 65 років.

Оля Полякова зустріла ранок без чоловіка: дружина Вадима Буряковського не приховує, як їй добре жити одній

Оля Полякова показала, як добре вона спить вночі і якою гарною прокидається зранку. Зірка продовжує бути щасливою і радіти проживанню в своїй квартирі в Києві.

Ольга Мартиновська провела ніч у полі: зірка “МастерШеф” спала на землі й прокинулася зранку під спів птахів

Ольга Мартиновська вирішила виспатися, як в Раю. Вона розстелила постільну білизну прямо серед поля, добре відпочила і зустріла ранок під спів диких пташок.

Купається в чані з теплою водою на фоні природи: Наталя Могилевська показала “лакшері” відпочинок в Україні

Наталя Могилевська знайшла зону для відпочинку з сучасними модульними будиночками, чистим озером, чаном і гарним пляжем. Вона вже там відпочила і поділилася своїми враженнями.