Щоденна тарілка ресторатора: модельна кохана Дантеса Даша Кацуріна показала, з чого складається її раціон

Рестораторка і кохана жінка Володимира Дантеса, Даша Кацуріна, вживає найпростішу, але найбільш корисну їжу. Такий раціон харчування, як у неї, може дозволити собі кожен українець.

Відома в Україні дизайнерка і ресторатор 29-річна Даша Кацуріна, яка також є теперішньою коханою українського співака та телеведучого Володимира Дантеса, показала, що їсть протягом усього дня. Зазирнути в тарілку такого відомого в країні ресторатора прагне чи не кожен її підписник.

Свій ранок рестораторка Даша Кацуріна починає з дуже простого, наближеної до їжі всіх українців, сніданку. Але дуже корисного. У першу чергу це гречана каша. Цю крупу споживає багато відомих блогерів і знаменитостей. Вона корисна тим, що містить клітковину й рослинний крохмаль, а це в свою чергу налагоджує процеси травлення. Ще гречка “розганяє” метаболізм і прискорює синтез білків, жирів і вуглеводів (сприяє схудненню). По факту, гречка — це клітчатка. І вона обов’язково має бути в раціоні кожної жінки. Це впливає на здоров’я нігтів, волосся і шкіри.

Знаменита рестораторка Даша Кацуріна показала, що їсть протягом дня
Знаменита рестораторка Даша Кацуріна показала, що їсть протягом дня

Наступний дуже важливий продукт у тарілці Даші Кацуріної — це броколі (містять багато вітамінів А, С і К, а ще залізо, калій). Ця зелень корисна тим, що завдяки наявним у ній вітамінам може підвищувати стійкість імунітету до різних хвороб. Славляться броколі й тим, що покращують зір, допомагають згортанню крові та здоров’ю кісток. А завдяки високому вмісту сульфорафану броколі здатні протистояти раковим захворюванням і різним запальним процесам.

Вживає Даша Кацуріна разом із своїми дітьми та Дантесом смажені яйця (у них наявна фолієва кислота), петрушку (містить велику кількість вітамінів С, А та Е), фундук (позитивно позначаються на стані кровоносних судин) та чорний чай з лимоном (сильний профілактичний засіб від застуди).

Ще рестораторка вирощує і споживає власні помідори (вони містять високий рівень антиоксидантів — лікопін, малину (багата на клітковину, вітаміни, мінерали і антиоксиданти). Утім, як і всі люди, Даша Кацуріна може собі дозволити трішечки дещо шкідливого — це смажену картоплю та сосиски. У цих продуктах не варто шукати чогось корисного.

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?