“Холостячка” Злата Огнєвіч проти чоловіків у жіночому купе: є причини, чому дівчата мають їхати окремо

Незаміжня співачка і героїня "Холостячка" Злата Огнєвіч заступилася за дівчат, які їхали в жіночому купе УЗ. До них "підсадили" чоловіка, який проти гомосексуалізму.

Знаменита на всю Україну ще незаміжня “Холостячка” Злата Огнєвіч однозначно та категорично висловилася щодо того, що в жіночому купе “Укрзалізниці” не може їхати чоловік. Співачка прокоментувала випадок, який нещодавно стався в Україні, а саме — чоловік купив квиток у “жіноче купе” і хотів їхати в ньому разом із жінками. Загалом у вагон жіночого купе з самого початку чоловіка пропустила провідниця. Також вона однозначно була на його боці і не бачила нічого страшного в тому, що відбувається.

Подія сталася у потязі сполученням Запоріжжя – Ясіня. Пасажирок сколихнула наступна ситуація — до їх жіночого купе впустили чоловіка. Сама провідниця пояснила, що чоловіку продали такий квиток і що це не вона його сюди привела. А ще вона пожартувала, що нехай чоловік розважає жіночок.

"Холостячка" Злата Огнєвіч проти чоловіків у жіночому купе
Холостячка Злата Огнєвіч проти чоловіків у жіночому купе

За словами співачки Злати Огнєвіч, дівчата молодці, що відстоювали свої права і надали розголосу цій події. Оскільки в Україні, на думку зірки, і так обмаль законів, які захищають права жінок. Утім і на ті закони, які є, “дехто” хотів “чхати”.

“Холостячка” підкреслила, що подобається це чоловікам, або ні, у жінок є свої причини їхати в окремому вагоні (в жіночому купе, ред.).

“Звичайна повага до цих вимог — хіба це так важко? Шкода, що мене там не було. Дівчата, дякую Вам за Вашу позицію”, – говорить вільна і незалежна Злата Огнєвіч.

Загалом, на думку співачки, ця ситуація просто дика. Найцікавіше те, що сама провідниця попросила жіночок показати їй, де саме написано, що чоловік не може їхати в жіночому купе. І на її думку впровадження жіночих купе — це взагалі неадекватно.

Відзначився і сам чоловік. Він повідомив, що абсолютно спокійно купив квиток у жіноче купе. Він би не купив квиток і відмовився б їхати у вагоні-купе для гомосексуалістів. А з жіночим купе він не бачить ніяких проблем.

“Я розумію, якби це був вагон для “голубих”, я б відмовився. А то, можливо б вночі у своє братство посвятили”, – дослівна цитата чоловіка-пасажира, який їхав у жіночому купе.

У результаті, лише після дзвінка на “гарячу” лінію “Укрзалізниці” чоловіка висадили з потяга. Прес-служба УЗ пояснила, що купити квиток у жіноче купе можна лише через мобдодаток “Укрзалізниці”. Там є чітке попередження щодо того, що придбати квиток може лише жінка. Чоловік дану інформацію проігнорував. А сама провідниця на мала права пускати його в жіноче купе і повинна була знайти йому альтернативне місце в іншому вагоні.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.