Її ім’я знає кожен, а невістка – в тіні: на кому Софія Ротару одружила свого сина-концертного директора

Понад 30 років син Софії Ротару живе у щасливому шлюбі зі своєю дружиною Світланою Євдокименко, яка подарувала йому двох дітей та стала повноцінним партнером у сімейному бізнесі.

Легендарна українська співачка Софія Ротару, на відміну від своєї російської колеги та вічної “суперниці” Алли Пугачової, яка змінювала чоловіків, як рукавички, все життя прожила лише з одним чоловіком. У щасливому шлюбі з Анатолієм Євдокименком у неї народився єдиний син – Руслан. Коли хлопчик підріс, то за прикладом своїх батьків теж прагнув створити міцну сім’ю і довго шукав дівчину, з якою міг би прожити до кінця своїх днів.

Так, 1990 року в Ялті Руслан Євдокименко знайомиться зі своєю Світланою. Вже за три тижні він навів знайомитися дівчину до батьків. 1993 року у 25-ті роковини весілля Софії Ротару та Анатолія Євдокименка пара одружилася.

Як виглядає невістка Ротару, яка давно стежить за стилем співачки
Як виглядає невістка Ротару, яка давно стежить за стилем співачки

Зазначимо, що між невісткою та знаменитою свекрухою одразу ж встановилися теплі та довірчі стосунки. За словами Світлани, між ними ніколи не було скандалів, проте жінки доклали до цього чимало зусиль – Софія Михайлівна робила все, щоб невістці було комфортно у родині. Потім з’явилися діти – 1994 року народився син Анатолій, а 2021-го з’явилася дочка Соня.

Як виглядає невістка Ротару, яка давно стежить за стилем співачки
Як виглядає невістка Ротару, яка давно стежить за стилем співачки

Пізніше, коли Руслан Євдокименко, після смерті батька, став виконувати роль концертного директора мами, Світлана теж була залучена до сімейного бізнесу та почала займатися брендом “Ротару”.

Сім'я Софії Ротару
Сім’я Софії Ротару

Взявши він роль стиліста, жінці вдалося кардинально змінити імідж знаменитої артистки. Її концертні костюми та зачіски стали більш сучасними та були продумані до дрібниць. Публіка цікаво спостерігала за трансформацією зірки. Змінилося і ставлення до Світлани, яка до цього здавалася всім дуже лагідною та невибагливою. Навіть професійні стилісти, коли обговорювали останні виходи Софії Ротару, були вражені професіоналізмом та талантом її стиліста.

Зараз Світлана Євдокименко, як і знаменита свекруха, не з’являється на публіці і веде закритий спосіб життя. Єдине, де можна побачити її фото, то це на сторінці доньки – Соні, яка багато років живе за кордоном.

Як виглядає невістка Ротару, яка давно стежить за стилем співачки
Як виглядає невістка Ротару, яка давно стежить за стилем співачки

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.