Більше не брюнетка: Катерина Кухар змінила зачіску і колір волосся: нову себе вона показала разом із донькою

Балерина і суддя проєкту "Танці з зірками" Катерина Кухар показала нове фото з донечкою. Зірка змінила зачіску, але рисами обличчя має схожість зі своєю донькою.

Українська артистка балету, прима-балерина та блогерка Катерина Кухар показала нову світлину зі своєю донечкою Анастасією. Дівчинка помітно підросла і дуже схожа саме на свою маму. Нова фотографія з’явилася в stories Катерини Кухар у соцмережі Instagram.

Сама Катерина Кухар виглядає просто шикарно. Вона вже не брюнетка, якою її звик бачити український глядач на телеекранах, або її підписники в мережах. Ще нещодавно, сім днів тому, вона публікувала відео з підписом “За що я люблю літо…”. І на ньому вона була ще чорнявою красунею. А нині в своїй stories вона показала себе зі світлим, трішки коричнево-рудим відтінком волосся. А ось її донечка брюнетка. І між ними дуже сильно помітно цю різницю. А значить — Катерина Кухар точно змінила зачіску!

Суддя "Танці з зірками" Катерина Кухар змінила зачіску
Суддя Танці з зірками Катерина Кухар змінила зачіску

Тепер світло-коричнева красуня з трішки рудим кольором волосся стала виглядати по-іншому. Утім ці зміни їй дуже пасують: виглядає солідно, дорого та розкішно. Сама стрижка, укладка і зачіска дуже схожа на ту, що має її донечка Настя. Єдина відмінність між ними зараз — це колір волосся. Схожі вони разом із донечкою і рисами облич. Анастасія точно успадкувала мамин ніс і брови. А ось очі у дитини більші округлі, ніж у мами, а губи менше пухкі.

“Засвітила” Катерина Кухар на фото з донькою і свою коштовну прикрасу. Це кольє зі золотого ланцюжка та одного єдиного дорогоцінного каменю, який чимось нагадує медальйон. Макіяж у зірки денний: легко, але об’ємно нафарбовані вії, на шкіру нанесена тональна основа. Прикрашати повіки тінями знаменитість не стала, а ось губи нафарбувала червоним кольором із перламутровим відтінком помірної яскравості.

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?