“Лохматість до лиця”: Джамала не вирівняла волосся, а вітер роздмухав чубчик – в ній бачать українську Лорін

Українська співачка кримського походження Джамала змінила свою зачіску. Тепер вона стала схожою, то на Шер, то на Лорін. Саме такої вона нині здається для її підписників.

Фото з максимально розпорошеним волоссям у різні сторони і боки опублікувала українська співачка та переможниця музичного конкурсу “Євробачення-2016” Джамала. Як відомо, за національністю вона є кримською татаркою, а тому і без того у неї густе, шикарне і блискуче волосся. І доглядати за ним інколи буває дуже не просто. Але цього разу, імовірніше всього, що Джамала навмисно зробила собі таку зачіску. До того ж, зафіксувала її спеціальним стайлінгом, щоб все це трималося якомога довше.

Свої нові світлини зірка зробила в салоні свого автомобіля. Чорне густе волосся, чорна футболка і чорний салон авто зробили цю фотосессію в одній тоновій гамі. До всього цього, вона підводкою виразно підкреслила свої очі. А на повіки вона нанесла світлі тіні під колір яких підібрала і помаду. Не обійшлося і без тональної основи під макіяж. Все це зробило Джамалу такою, що хоч на обкладинку журналу фотографуй!

Полюбляє знаменитість й різні прикраси. Лише на одному її лівому зап’ясті видніється одразу ж три браслети: один золотий і двоє масивних сріблястих. А на шиї у Джамали золоте кольє із зірками по боках. Загалом свій пост у соцмережі Instagram вона підписала: “Незрівнянний світ краси”. Підписникам образ Джамали сподобався. Вони написали, що вона дуже схожа на американську співачку Шер (Шерилін Саркісян).

Багато хто з фанатів зацінили нову зачіску Джамали і написали, що з нею співачці дуже гарно, класно, круто і просто безмежно чудово. Один із читачів зазначив, що спочатку подумав, що на фото шведська співачка мароккансько-берберського походження Лорін. Але потім він роздивився, що це українська Джамала.

“Ну, правда ж, вони як сестри”, – зазначив один із фанатів Джамали.

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?