Собаки для лінивих господарів: 5 порід, які підійдуть тим, хто любить лежати на дивані — є навіть у Мішиної

Собаки — це чудові тварини! А ось можливість регулярно з ними гуляти має не кожен. Яким породам достатньо невеликої фізичної активності? Читайте в нашому матеріалі.

Прогулянки, висока фізична активність — не кожен собачник готовий до такого способу життя. Але відмовлятися від чотирилапого друга при цьому не хочеться. Що ж вдіяти? Найперше — не беріть тварину просто для розваги. Вона є членом родини, тому повинна отримувати належну любов та увагу. Та все ж існує дуже багато порід, і якщо деякі з них вимагають багато уваги, то інші можуть комфортно почуватися з мінімальною її кількістю.

Наприклад, бульдоги дуже ледачі за своєю натурою. Тобто вони є ледь не ідеальним вибором для господарів з аналогічним характером. Вони не люблять багато гуляти та надають перевагу м’якому диванчику у квартирі. Це ж можна сказати про басет-гаундів. Для них найцінніше — це можливість бути поруч з господарем. Чудовий варіант, якщо ви часто працюєте вдома, хочете мати когось ніжного поруч, з ким можна іноді прогулятися.

Бульдог — одна з найбільш спокійних та лінивих порід собак, яка вимагає мінімум уваги
Бульдог — одна з найбільш спокійних та лінивих порід собак, яка вимагає мінімум уваги

Чау-чау — одна з найдавніших порід собак. У цих тваринок досить незалежний характер, тому постійної уваги вони не потребують. Це є стосується і фізичної активності. Чау-чау достатньо недовгої прогулянки, після якої вони спокійно відпочивають вдома.

Ідеальним вибором для квартири є ши-тцу. Які ж вони гарнюні! Ці собачки надзвичайно лагідні, грайливі та мають високий інтелект. Як і басет-гаунди, вони обожнюють проводити час поруч зі своєю людиною. А ще вони залюбки обіймаються та мило посміхаються.

Ще однією цікавою породою є мальтипу. Саме така собачка є у Ксенії Мішиної. Звісно, назвати акторку лінивою важко. Але вона часто має завантажений графік, через що час на улюбленця у дівчини може бути обмеженим. Мальтипу, вигляд яких не може не викликати захоплення, легко задовольняються іграми вдома та короткими прогулянками.

Ксенія Мішина показала, як грається з Одіном — своїм песиком породи мальтипу
Ксенія Мішина показала, як грається з Одіном — своїм песиком породи мальтипу

Ви вважаєте себе надзвичайно лінивими? Тоді бонусна “порода” спеціально для вас — м’які іграшки та роботизовані собаки. Все залежить від бюджету та бажання інтерактивності. Живій тварині потрібен не просто господар, який з’являється, коли йому хочеться, а друг. Вважайте собачку дитиною. Чи будете ви народжувати дитину, не плануючи приділяти їй уваги? Тому й тварину потрібно заводити лише при наявності часу для неї.

Схожі статті

Який манікюр зробити на 1 вересня: ідеї модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат (ФОТО)

Який манікюр зробити на 1 вересня? Бюті-експерти вже запропонували ідеї дизайну для модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат.

“Це зашквар”: найкращі комедійні фільми, в яких не знявся Юрій Горбунов — Катерина Осадча вже дивиться

Певно, ми не можемо осягнути всю глибину комедійного таланту Юрія Горбунова, тому цю нелегку справу залишимо нащадкам. А поки пропонуємо переглянути найкращі комедії без участі популярного ведучого.

4 найкращих романтичних комедії на думку глядачів: сміх, сльози та кохання — що подивитись на вихідних

Кіно дозволяє на кілька годин перенестися в інший світ, прожити нове життя з його героями. А коли це романтична комедія, вона ще й дарує багато приємних емоцій. Особливо в компанії з коханою людиною.

Нова трендова стрижка набирає неймовірну популярність у світі: ця зачіска підходить для всіх типів волосся

Кожна жінка мріє про ідеальну зачіску, над якою не потрібно морочити собі голову. Стилісти знайшли спосіб підкреслити свою індивідуальність універсальною зачіскою.

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.