Влітку мало відбутися її весілля: що насправді відбувається в особистому житті Олександри Заріцької з KAZKA

Українська співачка, солістка гурту KAZKA 30-річна Олександра Заріцька зізналася, чи зараз перебуває у стосунках, після того, як скасувала весілля.

В одному зі своїх інтерв’ю солістка гурту KAZKA 30-річна Олександра Заріцька розповіла, що збирається зіграти весілля зі своїм коханим Павлом Тараненком. Урочистість була запланована на липень 2024 року, проте незабаром стало відомо, що молоді люди скасували її. У цей час у Мережі почали поширюватися чутки, що у відносинах Олександри та Павла не все так гладко. Нібито вони розлучилися через романи на стороні.

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька та Павло Тараненко
Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька та Павло Тараненко

Незабаром Заріцька дала спростування і зізналася, що все ще має намір вийти заміж за свого коханого. Мало того, Олександра продовжує носити обручку. Весілля не скасували, а просто перенесли до закінчення війни. Як відомо, співачка хоче відзначити урочистість у пишній обстановці, а зараз, на думку артистки, це буде недоречно.

У недавньому інтерв’ю на “M1 music” Зарицька зізналася, що вона є дуже відповідальною людиною, тому якщо сказала на всю Україну, що заручена, то так і є. Хайпити на своїх взаєминах та особистому житті артистка не має наміру.

Що насправді відбувається в особистому житті Олександри Заріцької з KAZKA
Що насправді відбувається в особистому житті Олександри Заріцької з KAZKA

У розмові з журналістами у студії Олександра зізналася, що в її парі зараз панує повна гармонія, проте є одна невелика “проблемка”. Після виходу її нового треку “Не та любов” з 26-річним репером Миколою Ярошенком, відомому широкій публіці як Tricky Nicki, коханий Зарицькою Павло Тараненко трохи її приревнував, а так усе гаразд.

Що насправді відбувається в особистому житті Олександри Заріцької з KAZKA
Що насправді відбувається в особистому житті Олександри Заріцької з KAZKA

Нагадаємо, що роман Павла та Олександри розпочався два роки тому. Молоді люди вже давно живуть разом і, зважаючи на все, не збираються розлучатися. Щодо весілля, то раніше солістка KAZKA Заріцька зізнавалася, що хоче влаштувати дві церемонії – одну в горах у Карпатах, а другу на морі у Криму.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.