Косметологи не допомогли: Каті Рибалці із “МастерШеф-13” докинули 10 років до її віку — є фото без макіяжу

Катерина Мазуренко в 13 сезоні "МастерШеф", здивувала глядачів не лише кулінарними навичками, а й красою. Дівчина робить багато для її підтримання. Та, схоже, всі зусилля дівчини виявилися даремними.

Кожна людина хоче бути молодою та красивою. І з другим в учасниці 13 сезону “МастерШеф” Каті Рибалки все чудово. Що ж стосується молодості, то тут думка підписників розділилася. Нещодавно кулінарка розповіла, що в коментарях їй приписали майже 10 додаткових років! Лише в серпні Каті виповнюється 32, а деякі шанувальники вважали, що їй щонайменше 40.

Мазуренко дуже здивувалася таким думкам підписників. Вона зазначила, що зовсім не відчуває себе на 42 роки, та й зовнішність свою вона вважає щонайменше відповідною реальному віку, а може й молодшою. Щоб підтвердити це, дівчина продемонструвала себе без макіяжу. Катя сказала, що не ображається на чесні думки людей, але було помітно, що вона трішки засмучена.

Учасниця 13 сезону МастерШеф Катя Рибалка розповіла, скільки їй насправді років
Учасниця 13 сезону МастерШеф Катя Рибалка розповіла, скільки їй насправді років

Також учасниця “МастерШеф-13” показала підписникам свою подругу Ольгу Кубанську, з якою вона регулярно їздить на риболовлю. Катя поцікавилася у коментаторів, скільки років вони б дали Олі, якщо саму Мазуренко вважають 42-річною. До слова, Кубанській 42 виповниться вже у листопаді, тому ви можете наочно побачити 10-річну різницю у віці (чи її відсутність).

Варто зазначити, що Катя дуже слідкує за собою. Вона активно займається спортом, складає правильний раціон, користується якісною косметикою. Також Рибалка показувала, як збільшувала собі губи та розповідала про нарощування волосся, яке у неї надто тонке. Раніше вона намагалася проходити різні курси лікування, але потім припинила спроби, бо якщо природа не дала міцне волосся, то з цим нічого не зробиш.

Катерина Мазуренко із МастерШеф-13 розповіла про досвід нарощування волосся
Катерина Мазуренко із МастерШеф-13 розповіла про досвід нарощування волосся

Нагадаємо, що Катерина Мазуренко зараз проживає зі своїм чоловіком у Києві. Дівчина була відомою задовго до “МастерШеф” завдяки власним сторінкам у соціальних мережах, де вона розповіла про своє захоплення рибалкою та демонструвала всі її тонкощі. Але завдяки кулінарному проєкту Катя значно збільшила кількість шанувальників. Сьогодні кожен з акаунтів дівчини налічує понад 200 тисяч підписників.

Схожі статті

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.