“Слава Богу за все”: Олександр Пономарьов привітав себе на 51-річчя — Білик відреагувала, Дзідзьо промовчав

День народження — чудове особисте свято. І дещо прикро, коли з ним вітає лише мобільний оператор. Олександр Пономарьов був досить близьким до такої ситуації.

Олександр Пономарьов — це легендарна постать для української музичної сцени. Його пісні досі лунають в наших плейлистах та відгукуються в наших серцях. Сьогодні співак святкує своє 51-річчя. Майже опівночі артист почав день з привітання самого себе, виклавши пост із досить лаконічним підписом “Слава Богу за все”.

Найдивніше у цьому — невелика кількість людей, які вирішили привітати артиста. А зірок так взагалі можна перелічити на пальцях однієї руки. Серед найвідоміших артистів в коментарях відзначилися лише Дядя Жора та Ірина Білик. Співачка залишила своєму колезі дуже ніжне та гарне привітання майже одразу після публікації посту.

“Многая літа! Вітаю тебе, дорогенький!”, — написала під дописом пані Ірина

Олександр Пономарьов опублікував допис на честь свого 51 дня народження
Олександр Пономарьов опублікував допис на честь свого 51 дня народження

Анатолій Анатоліч вирішив обмежитися лайком в процесі гортання стрічки. А Дзідзьо вирішив обмежитися… нічим. Хоча від друга та навіть просто людини, з якою Пономарьов регулярно проводить концерти та займається благодійністю, ми очікували дещо більшого. Можливо, у Дзідзьо просто є якийсь грандіозний сюрприз?

Але найціннішими завжди є привітання від близьких людей. Ми не знаємо, хто вітав співака особисто, але це, ймовірно, зробили всі близькі люди, включно з Дзідзьо. Та чомусь ніхто не зробив цього в мережі. Наприклад, жодного коментаря, посту чи сторіс немає від пасербиці Олександра Зої Мозгової, яка нещодавно зробила камінг-аут. Хоча сам співак регулярно у себе на сторінці вітає Зою з днем народження та днем доньки.

Привітання Олександра Пономарьова для доньки Зої від шлюбу з Оленою Мозговою
Привітання Олександра Пономарьова для доньки Зої від шлюбу з Оленою Мозговою

Звісно, привітання не обов’язково повинні бути публічними. Бо не всі люди люблять говорити про всі аспекти свого життя. Можливо, своїм дописом Пономарьов хотів отримати увагу саме від шанувальників. На момент написання статті під дописом легендарного українського співака зібралося трішки більш як 100 коментарів із привітаннями. Якщо хочете зробити приємно одному з найкращих голосів українського шоубізнесу, то можете до них приєднатися.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.